Trabzon'un Ayşe'sinden hedefler

12 Haziran’da yapılacak milletvekilliği seçimleri aday adaylarını belirleme sürecinde AK  Parti’nin bugün yapacağı temayül yoklaması öncesi ‘Trabzon’un gür sesi Trabzon’un Ayşe’si sloganıyla yola çıkan AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Ayşe Sula Kö

Trabzon'un Ayşe'sinden hedefler

12 Haziran’da yapılacak milletvekilliği seçimleri aday adaylarını belirleme sürecinde AK  Parti’nin bugün yapacağı temayül yoklaması öncesi ‘Trabzon’un gür sesi Trabzon’un Ayşe’si sloganıyla yola çıkan AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Ayşe Sula Köseoğlu, Köprübaşı, Dernekpazarı, Arsin, Akçaabat, Dernekpazarı ve Hayrat ilçe teşkilatlarında teşkilatlarla buluşarak temayül yoklamasında teşkilatların desteğini istediğini söyledi. Geçen yıl Devlet Bakanı Egemen Bağış’ın davetlisi olarak Avrupa Parlamentosu’nda Türk kadınını temsil ettiğini ifade eden Köseoğlu, “Temayül yoklamasında teşkilatlarımızın desteği ile Türk Parlamentosunda da temsil hakkı istiyorum” dedi. Teşkilatların gönlüne girmeden alınacak vekaletin eksik olacağını belirten Köseoğlu, “Ben teşkilatlarımızın gönül desteğine talibim beni yürekten destekleyeceklerine inanıyorum.  Teşkilatlarımızdan çok pozitif enerji aldım. Sizin Ayşe olarak sizin verdiğiniz güç ve motivasyonla Türkiye’nin Ayşe’si olarak sizin sesiniz sizin nefesiniz olmaya talibim” diye konuştu. Partideki bütün görevlerin kutsal olduğunu ifade eden Köseoğlu, "Şimdi milletvekili aday adayı olarak karşınızdayım. Türkiye bu seçimlere farklı bir kulvarda girecek. Çünkü bu dönem artık sivilleşmenin önünü açan bir anayasa yapılacak. Türkiye bugüne kadar, 60 ihtilalinden sonra 60 anayasası, 80 ihtilalinden sonra 82 anayasası ile Türk insanına uymayan anayasalar ile yönetildi. Artık halk sivil bir anayasayla yönetilecek. Ben de bir hukukçu olarak bu anayasaya destek vermek istiyorum” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset