Trabzon'un Ayşe'si Maçka'da

‘Trabzon’un güçlü sesi Trabzon’un Ayşe’si sloganıyla Trabzon Halkının gönlünde taht kuran AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Av. Ayşe Sula Köseoğlu, bugün Maçka İlçe teşkilatının ilçe danışma meclisi toplantısına katıldı.Danışma meclisi toplantısınd

Trabzon'un Ayşe'si Maçka'da

‘Trabzon’un güçlü sesi Trabzon’un Ayşe’si sloganıyla Trabzon Halkının gönlünde taht kuran AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Av. Ayşe Sula Köseoğlu, bugün Maçka İlçe teşkilatının ilçe danışma meclisi toplantısına katıldı.

Danışma meclisi toplantısında teşkilat mensuplarının yoğun ilgisiyle karşılanan Köseoğlu, evinde olmaktan dolayı mutlu olduğunu belirterek, “Maçka’dan her zaman güç aldık. Maçka her zaman dinamikliğiyle, takdiriyle, sahip çıkmasıyla partimize ve bizlere güç vermiştir” dedi.

AK Parti Maçka İlçe Başkanı Koray Koçhan’ın partinin vizyonunun ve misyonunu çok önemsediğinin altını çizen Köseoğlu, “teşkilatlarıyla böyle azimli çalışması beni gerçekten gururlandırdı. Kendisiyle de bu anlamda özellikle iftihar ediyorum” diye konuştu. AK Parti’nin 9 yıldır iktidarında yapılanların ortada olduğunu savunan Köseoğlu, “Çok daha sayılamayan icraatları daha vardır. AK Parti denilince akla hizmet güven v e istikrar geliyor. AK Parti ilk iktidara geldiğinde yüzde 35 civarında bir oy almış, 2007 seçimlerde yüzde 47 civarında bir oy almış bu seçimlerde ise yüzde 50’nin üzerinde bir oy hedefliyoruz. Bu bize bizim insanımızın hizmetin karşılığını verdiğini gösteriyor ve istikrarın devamını istiyor. İktidara alternatif olarak çıkan siyasi partilerin hizmeti aynı güçle devam ettirebileceğine bu halkımız inanmıyor. Dolayısıyla Sayın Başbakanımız öncülüğünde bu kutla yola Trabzon’dan çıktık. Milletvekillerimizin bugüne kadar yaptığı çalışmalar 2011 seçimlerinde AK Parti’nin geleceğini gösteriyor” şeklinde konuştu.

AK Parti’nin güvenine layık olmak için daha çok çalışacaklarını savunan Köseoğlu, şu ifadelere yer verdi: “Bizler aday adayı arkadaşlarımızla hepimiz bu yola yolcu olarak girdik. Bu anlamda Maçka’nın çok büyük desteğini gördüm. Bu sorumluluğumuzu ve taşıdığımız misyonun ağırlığını daha da artırıyor. AK Parti’yi bu büyük sorumlulukta 3Y ile yola çıktı. Yolsuzluk ve yoksullukla mücadelede önemli adımlar atıldı. 2011 seçimleri AK Parti’nin yasaklar noktasında yol alacağı önemli seçimler olacak. Çünkü daha demokrat, insan haklarına dayalı bir anayasa için AK Parti yola çıkıyor. Sonra sivil bir anayasa düzenlemesine girecek. 61 ve 82 anayasaları sivil anayasalar değil askeri anayasalardır, özgürlükleri değil yasakları yol alan bir anayasa düzenlenmiştir. Biz 82 anayasasında bugüne kadar 50 yıllık değişiklik yaptık. Sürekli yamalı bohça haline geldi.

AK Parti’nin en büyük icraatı özgürlükler yolunda sivil bir anayasadır. Bende bir hukukçu olarak özgür bir Türkiye için yeni oluşacak mecliste anayasanın yapılmasında hukukçu olarak ışık vermek isterim"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset