Trabzon’u birlikte sigortalayalım

AK Parti Trabzon Belediye Başkan adayı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu seçim çalışmalarını sürdürürken, Bakan Özak da çalışmalara destek veriyor. Bugün ilk olarak Kunduracılar Caddesi ve Kemeraltı esnafını ziyaret eden Bakan Özak ile Başkan adayı Gümrükçüoğlu, d

Trabzon’u birlikte sigortalayalım

AK Parti Trabzon Belediye Başkan adayı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu seçim çalışmalarını sürdürürken, Bakan Özak da çalışmalara destek veriyor.

Bugün ilk olarak Kunduracılar Caddesi ve Kemeraltı esnafını ziyaret eden Bakan Özak ile Başkan adayı Gümrükçüoğlu, daha sonra bir sigorta şirketini ziyaret etti.

Belediye Başkan adayı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu burada yaptığı kısa konuşmada, bilgi ve birikimini Trabzon için kullanmak istediğini söyledi.

Gümrükçüoğlu, “Amacımız şehri ileriye taşımak istiyorum. Şehri bir Trabzon daha yapmak istiyoruz. Halkımızın yaşam kalitesini artırmak önceliğimiz. Biz ortak akılla hareket etmek istiyoruz. Bizim kimseyle bir kavgamız yok, diğer aday arkadaşlara da başarılar diliyorum. Biz boş durmak istemiyoruz. Bu seçimden Trabzon kazansın” diye konuştu.

Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak Trabzon'un önemli bir şehir olduğuna vurgu yaparak, “Osmanlı Trabzon'a gönderdiği valileri şair ve ediplerden seçiyordu. Trabzon inanılmaz bir şehir. Bu şehri biraz daha iyi yönetmemiz gerekir. Mevcut Başkan için biz kötü demiyoruz. Ancak herkesin bir kabiliyeti var. Bir takım ruhu vardır, iktidarın gücü ile yerel yönetimi birleştirmemiz lazım. Ak Parti olarak 81 ilde varız, her ilde miting yapabiliyoruz. Çok iyi şeyler yaptık ama yapacak daha çok işimiz var. İstikrara destek vermenizi istiyoruz. Biz şunu yapacağız bunu yapacağız demiyoruz, bunlar artık geride kaldı. Şehrimizi hep birlikte sigortalayalım” ifadelerini kullandı.

Nurgül Günaydın

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset