Trabzonspor USA start verdi

Amerika'da Trabzonspor'a gönül verenlerin desteğiyle, her geçen gün büyüyen Trabzonspor USA Derneği'nin Yönetim Kurulu seçildi. Başkanlığa Umut K. Uyar, Başkan vekilliğine Evren Uğurbaş, Başkan yardımcılığına Larry Şuayip Tiyaloğlu, Genel Sekreterliğe Nev

Trabzonspor USA start verdi

Amerika'da Trabzonspor'a gönül verenlerin desteğiyle, her geçen gün büyüyen Trabzonspor USA Derneği'nin Yönetim Kurulu seçildi. 

Başkanlığa Umut K. Uyar, Başkan vekilliğine Evren Uğurbaş, Başkan yardımcılığına Larry Şuayip Tiyaloğlu, Genel Sekreterliğe Nevzat Şişman, saymanlığa Ahmet Kursun, Genel Sekreter yardımcılığına Rasim Murtezaoğlu ve yönetim Kurulu üyeliğine Nuri Cumur getirildi.

Danışma Kurulu Başkanlığına ise Şaduman Gürbüz ve Danışma Kurulu üyeliklerine Kaya Boztepe, Sadi Dinlenç ve de Ekrem Aydın getirildi.

Trabzonspor USA Derneğinin, Yönetim kurulu adına açıklama yapan Trabzonspor USA'nın yeni seçilen Başkanı Umut K. Uyar şunları söyledi: "Öncelikle Danışma ve Onur Kurulu üyelerimiz Sadi Dinlenç, Şaduman Gürbüz ve Kaya Boztepe'ye verdikleri her turlu destekten dolayı teşekkür etmek isterim.

Trabzonspor USA Derneği, bu ay itibariyle Türk Amerikan Dernekleri Federasyonu'nun (TADF) resmi bir üyesi olup, aramıza yeni katılan değerli üyelerimizin de desteğiyle çalışmalarına başlamıştır. 

Öncelikli hedeflerimiz arasında Amerika'da yaşayan ve Trabzonspor'a gönül veren tüm taraftarlarımız arasında koordinasyonun sağlanarak; Sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerin düzenlenmesi gelmektedir.

Mayıs ayında yapılan Geleneksel Türk Günü Yürüyüşü'nde Trabzonspor kulübünün ve bölgemizin tanıtımına azami derecede katkı sağlayacak çalışmalara şimdiden başlanmıştır. Bu vesileyle bir kez daha yeni yönetim kurulumuza başarılar dilerim"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler