Trabzonlulara ev müjdesi!

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı ve TOKİ eski Başkanı Erdoğan Bayraktar, 2023’e kadar 500 bin yeni konut yapılacağını söyleyerek, “Trabzon’da da barınma sorununu çözeceğiz. Barınmaya ihtiyacı olanların, ev ihtiyacı olup da alamayanların yüzde 80’ini ev

Trabzonlulara ev müjdesi!

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı ve TOKİ eski Başkanı Erdoğan Bayraktar, 2023’e kadar 500 bin yeni konut yapılacağını söyleyerek, “Trabzon’da da barınma sorununu çözeceğiz. Barınmaya ihtiyacı olanların, ev ihtiyacı olup da alamayanların yüzde 80’ini ev sahibi yapacağız” dedi.

 

Bayraktar, TV8 Ankara Temsilcisi Ertan Tan’ın hazırlayıp sunduğu “Başkentten” isimli programın canlı yayın konuğu oldu. Programda gündeme ilişkin soruları cevaplayan Bayraktar, TOKİ'nin 2023’e kadar 500 bin yeni konut daha yapacağını açıkladı. Yeni yapılacak konutların çoğunluğunun ihtiyaç sahiplerine yönelik olacağını dile getiren Bayraktar, “Yeni evlenecek yoksul çiftlerimizi, 100 lira taksitle ve 22 ay vade ile dayalı döşeli ev sahibi yapacağız. Hem de peşinatsız. Kira öder gibi, aidat öder gibi ev sahibi olunacak. Evlenecek kardeşimiz istediği vilayetten alacak evini. Senede 600 bin kişi evleniyor. Valilik kaymakamlıklar ile alt gelir grubunu belirleyeceğiz. Eşlerin ikisi de fakir olacak" dedi.

 

TRABZONLULARA EV MÜJDESİ

Trabzon’a 2 hastane kazandırdıklarını anlatan Bayraktar, bu hastanelerin 5 yıldızlı otel gibi olduğunu ve odalarında her türlü konforun yer aldığını kaydetti. Gençlik Olimpiyatları için Trabzon’a 500 milyon liralık yatırım geldiğini dile getiren Bayraktar, şunları söyledi: “Kentsel dönüşüm çalışmalarımız 7 koldan devam ediyor. Akyazı’da müthiş bir spor kompleksi için çalışıyoruz. Trabzon ve ilçelerinde 4 bin konut yaptık. Kaşüstü ve Yıldızlı’da yoksul konutları yapıyoruz. Yoksul konutlarını artıracağız. Buradan Trabzonlu kardeşlerimize mesaj gönderiyorum. Trabzon’da herkesi ev sahibi yapacağız demiyorum ama yoksulların, barınmaya ihtiyacı olup da ev alamayan insanlarımızın yüzde 80’ini ev sahibi yapacağımızı ifade etmek istiyorum. Trabzon’da barınma sorununu çözeceğiz. Trabzon merkezde, ilçede, kasabada nerede talep varsa hepsinde ev yapacağız. Çünkü yaptıkta. Ülke genelinde rekor sayıda 500 bin konut yaptık” 

 

“TRABZON’A DEMİRYOLUNU GETİRMEMİZ LAZIM”

Trabzon’un sahil, turizm ve tarih kenti olduğunu dile getiren Bayraktar, konuşmasını şöyle tamamladı: “Trabzon’u yatırım merkezi, turizm merkezi ve cazibe merkezi yaparsak hem bölgeyi kalkındırırız, hem de Türkiye’nin kalkınmasına katkı sağlarız. Trabzon’a demiryolunu mutlaka getirmemiz lazım. Karayolu ile de Kuzey’i Güney’e bağlamamız gerek. Bu yol projesi için çalışmalar sürüyor”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler