Trabzonlu siyasetçi parti kuruyor! "Partiyi milletin umuduna kuracağız"

27. dönem Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu açıklamalarda bulundu.

Trabzonlu siyasetçi parti kuruyor! "Partiyi milletin umuduna kuracağız"

27. dönem Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, yerel seçim sonrası siyasi parti kurmak adına harekete geçeceklerini ifade etti.

Son olarak İyi Parti bünyesinde siyaset yapan Ağıralioğlu, katıldığı bir televizyon programında yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

"BİLENİ BULACAĞIM DİYEN SİYASET ANLAYIŞIYLA..."

Geçmişe iyi bakmak zorundayız. Biz; millete dokunan ve duyan, her mevzuyu bilen değil, bilene imkan veren, her sorulan soruya 'ben bunu biliyorum' hevesiyle konuşan değil, ben bilmesem de bileni bulacağım diyen bir siyaset anlayışıyla, bilenlerin itibar göreceği bir iklimi oluşturmak durumundayız.

Parti kuracağız demekten daha mühim işimiz şudur: Memleketi yönetebilme kapasitesi olan, bununla ilgili bir program çıkaran, çıkardığı programla hedefleri arasındaki uyumu yönetebilecek bir aklın teslim almasını konuşmalıyız.

agiralioglu-parti-kuruyor-2.jpg

"BU SEÇİM ESKİ AKTÖRLERİN SON KAVGASI"

Bu belediye seçimleri, eski siyasi kavgaların ve eski siyasi dilin, eski aktörlerle son kavgasıdır. Bundan sonra siyaset yeni bir iklime ve mesuliyete imkan verecektir.

"PARTİYİ MİLLETİN UMUDUNA KURACAĞIZ"

İstişare sürecini başlattık. Partiyi milletin kalbine kurmak zordur. Dindarlığımızın nerede şase yaptığına, milliyetçiliğimizin neyi ıskaladığına, cumhuriyet adına yapmak zorunda olup yapamadıklarımıza, demokrasi adına koruyamadıklarımıza bakıyorum.

Parti kurmak, benim gibi uzun süre cemiyetçilik hayatı olanlar için çok kolaydır. Telefonla fiziken parti kurabilirsiniz ama zor olan partiyi milletin kalbine kurmaktır. Partiyi milletin umuduna kuracağız.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset