Trabzon'dan teröre lanet

DP Trabzon Merkez İlçe İbrahim Er, PKK terörünü lanetleyen bir basın açıklaması yayınladı. İşte İbrahim Er'in açıklaması: Bölücü örgütün son saldırısı doğrudan doğruya Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne karşı bir meydan okuma ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni

Trabzon'dan teröre lanet

DP Trabzon Merkez İlçe İbrahim Er, PKK terörünü lanetleyen bir basın açıklaması yayınladı.

İşte İbrahim Er'in açıklaması:

Bölücü örgütün son saldırısı doğrudan doğruya Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne karşı bir meydan okuma ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin dış ve iç itibarına ağır bir darbe indirme amacı ile gerçekleştirilmiştir. Bu sebepten dolayıdır ki şu andan itibaren bugüne kadar söylenenleri ve yapılanları tekrarlamakla asla yetinemeyiz.

Her şeyden önce bugüne kadar büyük bir başarıyla gerçekleştirildiklerine inanmaya devam ettiğimiz sınır ötesi hava harekatlarıyla birlikte kışın gerçekleştirilen sınır ötesi kara harekatının bölücü terörü önleyemediği, tamamen açığa çıkmıştır. Bölücü terör konusunda en yetkili ağızların “Bölücü terör kırılma noktasına gelmiştir. Bundan sonra dağa çıkmanın önünü kesmek gerekir.” İstikametindeki sözlerinin de gerçek durumu yansıtmadığı ortaya çıkmış bulunmaktadır. Irak'a yönelik geniş kapsamlı bir kara harekatının kaçınılmaz hale geldiği artık açıkça belli olmuştur.

Maalesef AKP'nin dış politikada ortaya koyduğu basiretsiz yönetimin bedeli vatan evlatlarımızın kanlarıyla ödenmektedir. Irak'ın kuzeyindeki sorunlara gözlerini kapatan iktidar, tüm dikkatini Almanya'daki gurbetçilerimizi soyanların hamiliğini üstlenmeye vermiştir.

Bölücü terör örgütünün Irak'ın kuzeyinde ve Türkiye'de serbestçe at koşturmasına imkân veren bir otorite boşluğu, AKP iktidarının ülkeyi getirdiği durumun bir neticesidir. Sınırlarımızdan elini kolunu sallayarak geçen 150 kişilik terörist grubunu fark edemeyen bir yönetim anlayışını reddediyoruz. İnsansız uçakların ve termal kameraların kullanıldığı ABD ile yapılan karşılıklı istihbarat anlaşmasının acilen gözden geçirilmesi gerekmektedir.

Başta devletin başı olan Cumhurbaşkanı Sayın Abdullah Gül olmak üzere TBMM Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti, Genel Kurmay Başkanlığı ve devletin bu konuyla ilgili bütün birimlerine acil görev düşmektedir. Demokrat Parti olarak Cumhurbaşkanı Sayın Abdullah Gül'ü Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin bütün kurumlarını hızla bir araya getirerek en üst bir devlet duyarlılığı içerisinde en etkin ve yeni önlemlerin alınmasını sağlamak için gereken bütün girişimlerde bulunmaya davet ediyoruz.
Bu menfur saldırıyı bir kere daha lanetlerken içimiz yanarak aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize şifa ve şehit yakınlarımıza ecir ve sabır diliyoruz. Bir kere daha milletimizin başı sağ olsun .

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset