Trabzon’dan otobüs kaldırdılar

Ankara Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda yapılan Hak ve Eşitlik Partisi'nin (HEPAR) 1. Olağan Kurultayı'na Trabzon'dan da katılım sağlandı. Belediye önünden araç kaldıran Hak ve Eşitlik Partisi Trabzon Teşkilatı 60 kişiyle Ankara'nın yolunu tuttu. Kurultaya,

Trabzon’dan otobüs kaldırdılar
Ankara Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda yapılan Hak ve Eşitlik Partisi'nin (HEPAR) 1. Olağan Kurultayı'na Trabzon'dan da katılım sağlandı. Belediye önünden araç kaldıran Hak ve Eşitlik Partisi Trabzon Teşkilatı 60 kişiyle Ankara'nın yolunu tuttu.
Kurultaya, Hak ve Eşitlik Partisi Trabzon İl Başkanı Alper Sert, yönetim kurulundan; Aziz Ali Alparslan Bahadır, Osman Öztoprak, Atakan Atasoy, Bülent Çevik, Ömer Faruk Bayrak, Kadir Demir ve Atilla Şahintaş katılım gösterdi.
Trabzon İl Başkanı Alper Sert yaptığı açıklamada, kongrenin yoğun bir katılımla gerçekleştiğini ifade ederek, HEPAR Genel Başkanı Osman Pamukoğlu'nun yaklaşık 2 buçuk saatlik konuşmasında başta güvenlik ve ekonomi konuları olmak üzere ülkenin bölünmez bütünlüğüne dikkat çeken bir konuşma yaptığını söyledi.

Kurultayda HEPAR Genel Başkanlığına tekrar Osman Pamukoğlu seçild

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset