Trabzon'dan Milletvekili adayı mı?

Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan, üst sıralardan milletvekilliği sözü verilmesi durumunda Trabzon'dan aday olacağı şeklindeki iddiaları yalanladı. Vali Okutan, konuyla ilgili kendisine yöneltilen soruya, "Düşünmüyorum, Şanlıurfa Valisi olmaktan dolayı gururlu

Trabzon'dan Milletvekili adayı mı?

Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan, üst sıralardan milletvekilliği sözü verilmesi durumunda Trabzon'dan aday olacağı şeklindeki iddiaları yalanladı. Vali Okutan, konuyla ilgili kendisine yöneltilen soruya, "Düşünmüyorum, Şanlıurfa Valisi olmaktan dolayı gururluyum." cevabını verdi.

 

Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan, gezi ve incelemelerde bulunmak için gittiği Bozova ve Atatürk Barajı'nda basın mensuplarının sorularını cevapladı. Bir gazetecinin yerel internet sitelerinde ''siyasete atılacağı'' şeklindeki haberlerle ilgili sorusu üzerine, Vali Okutan, seçimlerin yaklaştığı dönemlerde bu tür dedikoduların olabileceğini belirtti.

 

Yaklaşık 12 yıldır valilik görevinde bulunduğunu ve mesleğini çok sevdiğini dile getiren Okutan, ''Yaptığım işten çok memnunum Şanlıurfa Valisi olmanın hazzını, tadını alıyorum. Burası peygamberler şehri, Hz. İbrahim'in şehrinin valisiyim, bunun hem güzellikleri var hem de sorumlulukları var, onları birlikte yaşıyoruz.'' dedi.

 

''Mülki amir'' olmanın insana verilebilecek büyük bir fırsat olduğunu ifade eden Okutan, ''Ben devletime bu manada minnettarım ve şükran duyuyorum. Siyaset ayrı bir hizmet alanı tabi ama benim böyle bir düşüncem yok. Ne böyle bir teklif aldım ne de böyle bir girişimim var. Biz şimdi ilin işleriyle gördüğünüz gibi meşgulüz.'' diye konuştu.

 

''Teklif olursa nasıl değerlendirirsiniz?'' sorusu üzerine de, ''Olsun ona göre. Gördüğünüz gibi burada bulunuşumuzun sebebi, gelecek yıllara yönelik plan, program gayreti içindeyiz.'' şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset