Trabzon'dan Kamer Genç'e tepki

Demokrat Parti (DP) Trabzon İl Başkanı Ömer Yıldız, Kamer Genç'in Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) yaptığı son konuşmada eski başbakanlardan Adnan Menderes hakkında kullandığı ağır ifadelerin Türk siyaset tarihine kara bir leke olarak geçeceğini be

Trabzon'dan Kamer Genç'e tepki

Demokrat Parti (DP) Trabzon İl Başkanı Ömer Yıldız, Kamer Genç'in Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) yaptığı son konuşmada eski başbakanlardan Adnan Menderes hakkında kullandığı ağır ifadelerin Türk siyaset tarihine kara bir leke olarak geçeceğini belirterek CHP'nin Kamer Genç'i acilen partiden ihraç etmesi gerektiğini söyledi.

"Türk Milleti Kamer Genç'i de, Demokrat Parti Genel Başkanı, rahmetli başbakan Menderes'i de iyi tanır” diyen Ömer Yıldız, CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç’e tepki gösterdi. Yıldız, “Türkiye Cumhuriyeti tarihine adını altın harflerle yazdırmış, bugün taraflı-tarafsız herkesin saygı ile andığı bir başbakan hakkında daha önce benzerine rastlanmamış iftiralarda bulunarak Menderes'in kutsal hatırasına, ailesine, Yüce Meclis'e ve partimize hakaret eden bir anlayış için söylenebilecek fazla bir söz yoktur. Kamer Genç, son tahkirleri ile sabırları iyice taşırmıştır. Gelinen noktada Cumhuriyet Halk Partisi'nin Kamer Genç'i ihraç etmesi şarttır. Açıkçası biz, Genç'ten bundan sonra olumlu bir hareket beklemiyoruz. Siyasi sabıka kayıtları Meclis tutanaklarından taşmış bu saldırgan ve müfteri zihniyet için ancak CHP kurmaylarından acil olarak ihraç kararı bekliyoruz" açıklamasını yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset