Trabzon'da partiler karıştı!

CHP Trabzon İl Başkanı Necip Yıldız dün yaptığı basın toplantısında AK Parti Trabzon Milletvekili Mustafa Cumur'a, AK Parti Trabzon Milletvekili Asım Aykan'a ve AK Parti Trabzon İl Başkan Yardımcısı Selahaddin Çebi'ye cevap verdi. Bu açıklamalar üzerine A

Trabzon'da partiler karıştı!
CHP Trabzon İl Başkanı Necip Yıldız dün yaptığı basın toplantısında AK Parti Trabzon Milletvekili Mustafa Cumur'a, AK Parti Trabzon Milletvekili Asım Aykan'a ve AK Parti Trabzon İl Başkan Yardımcısı Selahaddin Çebi'ye cevap verdi. Bu açıklamalar üzerine AK Parti Trabzon İl Başkan Yardımcısı Selahaddin Çebi Necip Yıldız'ın açıklamalarına hitaben bir açıklama yayınladı. İşte Selahaddin Çebi'nin açıklaması;


“Basına ve kamuoyuna;

CHP İl Başkanı Sayın Necip Yıldız'ın iddiaları doğru değildir. İddia ettiklerini ispatlamak mükellefidirler. Her şeye muhalefet etmek gibi bir gelenekleri var. Çok da yadırgamıyoruz. Çünkü biliyoruz ki, zamanında Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e de muhalefet ettiler. Atatürk'ün resmini Türk Parasından kaldırdılar. Devlet idarelerinden portelerini kaldırdılar. Şimdi yine bu gelenekleri sürdürmektedirler. Atatürk'ün makamı olan Cumhurbaşkanlığı makamına muhalefet etmektedirler. Atatürk'ün ilkesi olana “Yurtta Barış Dünyada barış” anlayışına muhalefet etmektedirler. Önem verdiği, en zor şartlarda bile savaş ortamında dahi danışıldığı, kararlarına bağlı kalındığı meclise muhalefet etmektedirler. Bir de diyorlar ki biz Atatürk'ün partisiyiz, nasıl Atatürk Partisi olacaksınız? Atatürk'ün istediği hiçbir yerde yoksunuz. Sorumluluk almak yok! Cumhurbaşkanının davetine gitmek yok! Başkanın davetine gitmek yok! Başkan gelsin, yok şöyle gelsin yok böyle gelsin, Nerede görülmüş gelene şartlar konulması? Halkın içerisinde yoksun. Yılda bir kez katıldığın sosyalist, enternasyonal partisinden de dışlandın. Peki nerede varsın. Ergenekon da; darbede varsın. Darlandığın zaman devlet kurumlarını görevleri olmadıkları halde “Ordu göreve, rektörler göreve” gibi müdehalede varsın; zaten yakında grup toplantılarını da Silivri'de yapmaya başlarsın. Bu memlekette CHP'li belediye dediğin zaman herkesin aklına rant gelir. İSKİ skandalını İzmit'teki yolsuzlukları daha unutmadık. İzmit'te Yuvacık Barajında yapılan yolsuzluk hala hafızalarımızdaki tazeliğini koruyor”

CHP Trabzon İl Başkanı Necip Yıldız AK Parti Trabzon Milletvekili Mustafa Cumur'un yaptığı “PKK'lılar serbest bırakanlar yargılansın” ifadelerine, “Mustafa Cumur yüzünden Trabzonlu olduğumdan utanmaya başladım” dedi.

AK Parti Trabzon Milletvekili Asım Aykan'ın PKK'lıların törenlerle karşılanması üzerine “şehitlerimizin kemiklerine kezzap dökülmüştür” ifadelerine ise, sizin Başbakanınız yaptı. Önceden destekliyordunuz. Şimdi halk ayaklanınca neden çark ettiniz” dedi.

AK Parti Trabzon İl Başkan Yardımcısı Selahaddin Çebi için ise Demokratik açılıma önce il yönetimi olarak iyi bakmalarını sonra halkın ayaklanması üzerine “Biz devlet Politikasını destekledik” sözlerine, “Devlet politikası desteklemiş, düz laflarla konuşmasınlar. AK Partinin politikası devlet politikası değildir” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset