Trabzon’da MHP İl Başkanı Bekri Sıtkı Tarım görevi bırakıyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım, İl Başkanlığından istifa ederek milletvekili aday adayı olacağını açıkladı.

Trabzon’da MHP İl Başkanı Bekri Sıtkı Tarım görevi bırakıyor

Tarım sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Parti Genel merkezimizin adaylıklar konusunda ortaya koymuş olduğu teammüller gereği, Trabzon siyasetinde birlikte görev yaptığım yol arkadaşlarımın aday olmam konusundaki yoğun baskısı sonucunda yakın bir zamanda İl başkanlığı görevimi bırakma kararı almışımdır.” dedi.

Bekir Sıtkı Tarım şu ifadelere yer verdi;

“ÖLENE KADAR PARTİMİN  yolundan ayrılmayacağım. Gerçek serveti, varlığın ışık saçan sevincini, hayatın sarsılmaz huzurunu bu kutsal davanın çatısı altında bulamamış insanlar çok zengin bile olsalar  dilencidirler. Bizim aile olmamızı sağlayan davamızın içinde, dünyanın bize sunduklarından daha sonsuz bir HAZİNE vardır, buda MHP'li olmamızın toplumda yarattığı büyük  farklıcalıktır. Kurulduğu günün kutsiyetini anlayamayıpta kapı kapı dolaşan, görev apoleti omuzundan alındığında karşı tarafa geçerek  liderine ve davasına saldıran her kim varsa siyasi DİLENCİDİRLER. Parti Genel merkezimizin adaylıklar konusunda ortaya koymuş olduğu teammüller gereği, Trabzon siyasetinde birlikte görev yaptığım yol arkadaşlarımın aday olmam konusundaki yoğun baskısı sonucunda yakın bir zamanda İl başkanlığı görevimi bırakma kararı almışımdır. Bu güne kadar İL Başkanlığım dahil hiç bir göreve aday olmamış bir kişi olarak teşkilatımın layık görmediği, yada düşünmediği hiç bir yere aday olmadım olmayacağım. Benim mantığım aday gösterilirsem iyi olur, gösterilmessem çok iyi olur yönünde çalışmaktadır...Bilmem Bekir Sıtkı Tarım'ı anlatabildimmi? Herkes hesabını kendisi üzerinden yapsın. Ben bazı sahtekarlara karşı hakikat sınavı veriyorum. 1 saniye sonrası bir ömrü garanti ve kontrol edemediğimiz dünya hayatı için fırıldak olmayı hiç düşünmeden, birinci sıraya koyulmassam istifa ederim diyenlerden değil; hiç bir yerde olmasamda Mhp'den başka hiç bir yere oyumu vermem diyenlerle yolumuza devam edeceğiz ve hormonsuz ülkücüleri seveceğiz. Çünkü ben sadece onlardan birisiyim.”

Haber61 - Haber Servisi - 

Trabzon’da MHP İl Başkanı Bekri Sıtkı Tarım görevi bırakıyor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset