Trabzon'da incelemeler hızlandı

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, memleketi Trabzon’da ilçe ziyaretlerini sürdürüyor.Beraberindeki AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar ile birlikte ilk olarak Beşikdüzü ilçesinde incelemelerde bulunan Bakan Yardımcısı Balta, Be

Trabzon'da incelemeler hızlandı

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, memleketi Trabzon’da ilçe ziyaretlerini sürdürüyor.

Beraberindeki AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar ile birlikte ilk olarak Beşikdüzü ilçesinde incelemelerde bulunan Bakan Yardımcısı Balta, Beşikdüzü Organize sanayi Bölgesi yolunu gezdi. Burada yetkililerden bilgi alan Balta daha sonra yapımı devam eden Kredi Yurtlar Kurumu Beşikdüzü Yurdunda incelemelerde bulundu. Burada gazetecilere açıklamalarda bulunan Balta, eskiden yurtlarımız koğuş sistemi idi şimdi ise öğrenci kardeşlerimiz yeni inşa edilen bu yurtlarda 1-3 veya 4 kişilik ve banyo ve tuvaletlerin de odaların içinde yer aldığını mekanlarda kalıyor. Yurt odalarında ahşap karyola, komodin, çalışma masası, televizyon ve buzdolabı gibi eşyaların da yer alıyor. Bunlar görmezlikten gelinmemeli diye konuştu. Bakan yardımcısı Balta daha sonra AK Parti Beşikdüzü İlçe teşkilatını ziyaret etti. Burada İlçe başkanı Harun Demirci yaptığı konuşmada Trabzonlu olan Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın yine Trabzonlu olan Sayın Muhammet Baltayı bakan yardımcısı yapması bizleri oldukça memnun etmiştir. Hem bakanımız hem de bakan yardımcımız ile Trabzon’umuza ve ilçemize en güzel yatırımlar gelecektir. Buna inancımız tamdır” dedi.

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta’da konuşmasında, Trabzon’un 18 ilçesinin ve Türkiye’nin emrinde olduğunu belirterek “İlçelerimizin benden beklentileri vardır. Ben bunları biliyor ve yakından ilgileniyorum. İlçelerimizin sorunları için tek yürek olmamız lazım. Ülkemizin icracı bakanlıklarının en büyüğü olan Çevre ve Şehircilik Bakanlığının başında olan bakanımızda bu konulara yakından eğiliyor. Bu sorunların çözüm noktasında çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta daha sonra Vakfıkebir İlçesinde gezi, inceleme ve ziyaretlerde bulundu. Vakfıkebir’de KTÜ Vakfıkebir Meslek Yüksek Okulunu ziyaret eden Balta, okulla ilgili olarak Yüksekokul müdürü Doç. Dr. Hakan Alp’den bilgi aldıktan sonra AK Parti Vakfıkebir İlçe başkanlığı danışma meclisi toplantısına katıldı. Toplantıya AK Parti Trabzon Milletvekilleri Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu, Safiye Seymenoğlu, AK Parti Trabzon İl Başkanı Adnan Günnar, İl Başkan yardımcıları Muammer Şahin, Hakan Terzioğlu, Turan Terzi, Yalıköy Belediye Başkanı Ali Bayram Tanrıverdi ve çok sayıda partili katıldı.

Burada da bir konuşma yapan Bakan Yardımcısı Muhammet Balta,  bir ülkenin büyüklüğü sadece güçlü ekonomisi ve ordusuyla olmaz. Bir ülkenin büyüklüğü insanların zor zamanlarında yardım ederek onların yardımına koşan, acılarını paylaşan ve tek vücut olmakla olur. Son Van depreminde ülkemizin ne kadar güçlü olduğunu gördük” dedi. Balta sözlerine şöyle devam etti. “Başbakanımız Trabzon’a vermiş olduğu önemi sizlerde görüyorsunuz. En icracı bakanlıkta hemşerimiz gurur kaynağımız Erdoğan Bayraktarı bakan, yardımcısı bağrınızdan kopan beni ve Kadın Kolları Genel merkezinde Trabzon Milletvekilimiz Safiye Seymenoğlunu Genel Başkan yardımcısı yaparak bir kez daha göstermiştir. Bu bizler için büyük bir gurur kaynağıdır. Ben kendisine bir kez daha Trabzonlular adına teşekkür ediyorum”. 

Öte yandan Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta ve AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar Trabzon’da çat kapı ev ziyaretlerinde bulunarak vatandaşlarla bir araya geldiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler