Trabzon'da ilginç açıklama

Partilerinin birinci yıl dönümü dolayısıyla parti il binasında basın toplantısı düzenleyen Türkiye Partisi Trabzon İl Başkanı Engin Özdemir, kaset iddialarına temsili CD ile gönderme yaptı. Özdemir, “Bir gün gelir ki adama şantaj yaparlar. İzlenmedik yeri

Trabzon'da ilginç açıklama

Partilerinin birinci yıl dönümü dolayısıyla parti il binasında basın toplantısı düzenleyen Türkiye Partisi Trabzon İl Başkanı Engin Özdemir, kaset iddialarına temsili CD ile gönderme yaptı. Özdemir, “Bir gün gelir ki adama şantaj yaparlar. İzlenmedik yerimiz kalmadı. Dinleyeni dinlerler, bir gün gelir onlara da şantaj yaparlar. Don gömlek siyasetine Türkiye Partisi’nde yer yok” dedi.

 

500.20100525155153.jpg

 

SOĞANLI, MUZLU TEPKİ

“Bu ülkede kuru soğan edebiyatıyla iktidarlık yapanların soğanla dalga geçtiğini size göstereyim” diyen Engin Özdemir, masasında paket içerisinde hazır bulunan soğan ve muzu eline alıp havaya kaldırdı. Bu esnada partililerin, “Yoksulun sırtından doyan doyana, doyan doyana, bunu gören yürek nasıl dayana nasıl dayana, yiğit muhtaç olmuş kuru soğana, kuru soğana, bilmem söylesem mi, söylemesem mi” sözlü türküsü eşliğinde ifadelerine devam eden Özdemir, “Bu soğan 2002 yılında 150 kuruştu. Şuanda 3 bin 500 lira .Muz ise 2002 yılında 4 liraydı, şuanda soğan muzu sollamış durumda. Çünkü ithal ürünü olan bu muz. Süspanse edilerek ülkemize geliyor. Fakirin aşı olan bu soğan ise Süspanse edilmiyor. Bu parayı ayrıca üreticiler de kazanmıyor. Aracılar, rantçılar kazanıyor. Bizim iktidarımızda köylü tekrar milletin efendisi olacaktır. Dokunulmazlığı da kaldıracağız. Bu vatandaşlarımıza bizim namus ve şeref sözümüz olsun” diye konuştu.

 

engin_ozdemirr.jpg

 

İKTİDARA TALİBİZ

Özdemir sözlerini şöyle sürdürdü: “Ülke genelinde yüzde 16’ının üzerindeyiz. Önümüzdeki ilk genel seçimde yüzde 42’ye ve iktidara talibiz. Bu ülkede geçmişte gördünüz yüzde 25 alan parti yüzde bir oy da almıştır. Öyle bir geliyoruz ki bizim arkamızda holdingler yok, okyanus ötesi güçler yok. Milli Eğitim’de çok köklü bir reform yaparak ilköğretim birinci sınıftan ilköğretim son sınıfa kadar eğitimi ücretsiz yapacağız. Öğrencilerimize stressiz, sınavsız bir gelecek vaad ediyoruz”

 

KIZILAY’A KAN

Basın toplantısının sona ermesinin ardından partilerinin birinci kuruluş yıldönümü nedeniyle Kızılay’a kan bağışlayan Başkan Özdemir ve partililer, “Kanımız Kızılay’a feda olsun” dediler.

 

Batuhan Hazar ÇAVDAR / Haber61.net

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset