"Trabzon'da herkes milliyetçidir"

Eski TOKİ Başkanı ve AK Parti Trabzon milletvekili adayı Erdoğan Bayraktar 12 Haziran'daki genel seçimlerle ilgili özel açıklamalarda bulundu.Erdoğan Bayraktar, aktif siyasete 1994 yılında İstanbul Eminönü ilçesinden ve Anavatan Partisi'nden Büyükşehir me

"Trabzon'da herkes milliyetçidir"

Eski TOKİ Başkanı ve AK Parti Trabzon milletvekili adayı Erdoğan Bayraktar 12 Haziran'daki genel seçimlerle ilgili özel açıklamalarda bulundu.

Erdoğan Bayraktar, aktif siyasete 1994 yılında İstanbul Eminönü ilçesinden ve Anavatan Partisi'nden Büyükşehir meclis üyesi seçilerek başladı. Aynı tarihte İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan'la yolları bu tarihte kesişti. Bayraktar seçimlerden 1 yıl sonra Refah Partisi'ne geçti. Başarılı bir işadamı olarak öne çıkan Bayraktar ile Başbakan Erdoğan'ın işte bu noktadan sonra yol arkadaşlığı başladı. KİPTAŞ'ı kurarak konut ürettiler. 5 yıl KİPTAŞ'ın başkanlığını yapan Bayraktar, pratikteki başarısını da ispat etti.

İşte Bayraktar'ın açıklamaları:

*'Trabzon'da 4+1+1 garanti, 5 zorlanıyor..

*Trabzon'da demiryolu atılımımız olacak. Erzincan üzerinden demiryolu ağı kuracağız.

*Trabzon'a 2 üniversite daha kurulacak.

*TOKİ Trabzon'a 2 dev hastane yaptı. Artık Trabzon'da kalp nakli ameliyatları yapılabiliyor.

*Rize ve Trabzon arasındaki çekişme artık yerini ortak aklın hakim olduğu birlikte hareket etme haline bıraktı. Barcelona'da hakim olan coğrafi konum, iklim, futbol tansiyonunun yüksekliği bizimle çok ortaklık gösteren noktalardır. Bizim de Sümela'mız var, tarihi dokumuz var.. Trabzonspor'un şampiyon olamaması bizi 0.5 puan da olsa etkileyebilir. Göreceğiz.

TRABZON'UN SAĞCISI DA SOLCUSU DA MİLLİYETÇİDİR

*Kökenimiz Sami kökenli alemdar oğludur. Yakın dostum Erdoğan'dan 5 yaş büyüğüm..

*14 gün gece gündüz uyumadan çalısmam için yaşlı bir amca beni yakamdan çekerek uyardı. Çok da sert uyardı..

*Trabzon'un sağcısı da solcusu da milliyetçidir. Ayrıca Trabzon halkı 3'lü koalisyona da karşı.

Açıklamalarında CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na değinen Bayraktar'a göre: Kılıçdaroğlu seçimlerden sonra gider..

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset