Trabzon'da başkanlar toplandı

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon Belediyesi ile çevre belde belediyeleri ile köylerin birleştirilmesi projesi kapsamında Trabzon'daki siyasi partilerin il başkanları ile bir araya geldi. Trabzon Belediyesi'nden yapılan açıklamada

Trabzon'da başkanlar toplandı

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon Belediyesi ile çevre belde belediyeleri ile köylerin birleştirilmesi projesi kapsamında Trabzon'daki siyasi partilerin il başkanları ile bir araya geldi.

Trabzon Belediyesi'nden yapılan açıklamada, 10 il başkanının katıldığı toplantıda Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu'nun Trabzon'un bütünleşme projesine tam destek verdiği belirtildi.

Gümrükçüoğlu, burada yaptığı konuşmada, il başkanlarının görüşlerinin kendileri için önemli olduğunu ifade ederek, şunları kaydetti:

''Sizlerin önerilerini mutlaka dikkate alacağız. Biz Trabzon'da yaşayan, Trabzon'un sorunlarını bilen ve çözüm için fikir üreten herkesin düşüncelerinden faydalanırız. Bugün için Trabzon'un belde belediyeleri ile Trabzon Belediyesi arasındaki imar ve altyapı bütünlüğünü sağlamak için birleşmemiz gerekiyor. Bu konuda her kesimin görüşlerini aldık. Trabzon'un yönetenleri olarak il başkanlarımızla da görüşmeyi bir ihtiyaç olarak görüyoruz.''

Gümrükçüoğlu, il başkanlarının projeye verdiği destekten ötürü teşekkür etti.
Toplantıya Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Necip Yıldız, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Nihat Birinci, Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkan Vekili Ahmet Yıldız, Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Yılmaz Şen, Demokrat Parti İl Başkanı Ahmet Uğur Zihni, Saadet Partisi İl Başkanı Ömer Topaloğlu, Millet Partisi İl Başkanı Şenol Demet, Özgürlük ve Dayanışma Partisi İl Başkanı İsmet Ar, Sosyal Demokrat Halk Partisi İl Başkanı Ali Koç ile İşçi Partisi İl Başkanı Harun Bülbül katıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler