Trabzon'da aday adaylığı sürüyor

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, 12 Haziran 2011 tarihinde gerçekleştirilecek olan milletvekili seçimleri ile ilgili aday adaylığı sürecinin devam ettiğini söyledi. Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Günnar “Aday adaylarımız Ankara’da g

Trabzon'da aday adaylığı sürüyor

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, 12 Haziran 2011 tarihinde gerçekleştirilecek olan milletvekili seçimleri ile ilgili aday adaylığı sürecinin devam ettiğini söyledi.

 

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Günnar “Aday adaylarımız Ankara’da genel merkezimizde komisyonlarda görüşmelerine devam etmekteler. Kendilerine AK Parti çatısı altındaki siyasi çalışmalarında başarılar diliyorum. Milletvekili aday adaylığı süreci devam etmektedir. Otuz dört arkadaşımızın yanı sıra Sayın Bakanımız ve Sayın milletvekillerimizin beş’i de aday adayımızdır. Dolayısıyla kırk milletvekili aday adayımızla ‘durmak yok yola devam’ anlayışıyla seçim çalışmalarımıza 12 Haziran’a kadar devam edeceğiz. Kim aday olursa olsun geçmiş dönemlerdeki seçimler gibi aday olamayan kardeşlerimizle birlikte saha çalışmalarımız devam edecektir. Bugüne kadar Trabzon ve ülkemize başarılı hizmetlerde bulunan ve gece gündüz demeden çalışan milletvekillerimiz ve aday adayı arkadaşlarımıza başarılar diliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset