Trabzon'da 61 proje hayal

Trabzon'a kent konseyleri kuracağını belirten Aydoğdu, kent ekonomisinin kötü olduğunu, bu nedenle her gün en az bir esnafın kepenk kapattığını kaydetti. Ak Parti'nin 'Trabzon'da 61 projeyle geliyoruz.' söyleminin hayali olduğunu savunan Aydoğdu, “Madem 6

Trabzon'da 61 proje hayal
Trabzon'a kent konseyleri kuracağını belirten Aydoğdu, kent ekonomisinin kötü olduğunu, bu nedenle her gün en az bir esnafın kepenk kapattığını kaydetti.

Ak Parti'nin 'Trabzon'da 61 projeyle geliyoruz.' söyleminin hayali olduğunu savunan Aydoğdu, “Madem 61 projeniz var 6 yıldır iktidardasınız neden gerçekleştirmediniz”diye konuştu.

Trabzon'un ve Trabzonlunun bu tür söylemlere kanmayacağını belirten Aydoğdu, iktidarın; 'Bizi seçerseniz Trabzon yatırım şehri olur' söylemine göndermede bulunarak, “Aksi durumda Trabzon yatırım alamaz mı? Bu ne demek biliyor musunuz? Bu söylem üstü kapalı bir biçimde Trabzon halkını tehdit ederek oy almaya çalışmaktır" dedi.

Trabzon'da istihdam yaratmak açısından önemli projeleri olduğunu belirten Aydoğdu, Trabzon'un kültür, sağlık, turizm ve eğitim şehri olduğunu vurgulayarak bu değerlerin kaynaştırılarak şehre yeni iş alanları oluşturulabileceğini söyledi.

Demokrat Parti'nin gerek il genel meclisi, gerekse belediye meclis üyeleri listesinde de deneyimli ve iddialı isimlerden oluştuğunu vurgulayan Trabzon Belediye Başkan adayı Süleyman Aydoğdu, “30 Mart sabahı Trabzon, bizimle birlikte yepyeni bir sayfa açacaktır”ded.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler