Trabzon'a hizmet sevdamız var

Canalioğlu, Toklu Mahallesi'ni ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını dinledi. Her mahalleye eşit hizmet anlayışı ile çalıştıklarını belirten Canalioğlu, ''Görev süremiz içerisinde bireysel taleplerden çok toplumsal taleplere önem verdik. Bu kenti yönet

Trabzon'a hizmet sevdamız var

Canalioğlu, Toklu Mahallesi'ni ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Her mahalleye eşit hizmet anlayışı ile çalıştıklarını belirten Canalioğlu, ''Görev süremiz içerisinde bireysel taleplerden çok toplumsal taleplere önem verdik. Bu kenti yönetirken herkesin görüş ve önerilerine açık olduk. Her fikre saygılı olduk. Sivil toplum örgütleri, siyasi partilerimiz, resmi kurum ve kuruluşlarımızla çok iyi ilişkiler içerisinde bulunduk'' diye konuştu.

Mahalle muhtarlarının fahri belediye başkan yardımcıları gibi çalıştıklarını kaydeden Canalioğlu, ''Mahallelerindeki her türlü sorunu anında bize ileterek çözüme kavuşturduk. Bu kenti birlikte yönettik, yine birlikte yöneteceğiz. Hizmetlerimizde hiçbir ayrım yapmadık. Vatandaşın amiri değil, memuru olduk. Bu anlayışla çalışmalarımız devam edecektir. Trabzon'a hizmet borcumuz ve sevdamız bitmez'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset