"Trabzon Türkiye'nin sigortasıdır"

BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu, Trabzon’un Türkiye’nin sigortası olduğunu belirterek “Türkiye’de iyi gitmeyen işlere bakıldığı zaman gözler hemen Trabzon’a çevrilir. Trabzon’da eğer sigorta atma noktasına geliyorsa herkes aklını başına almalıdır. Bu neden

"Trabzon Türkiye'nin sigortasıdır"

BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu, Trabzon’un Türkiye’nin sigortası olduğunu belirterek “Türkiye’de iyi gitmeyen işlere bakıldığı zaman gözler hemen Trabzon’a çevrilir. Trabzon’da eğer sigorta atma noktasına geliyorsa herkes aklını başına almalıdır. Bu nedenle Trabzon, milletimiz ve memleketimiz için çok önemli bir yerdir” dedi.
Partisinin düzenlediği konferans ve Trabzon Belediyesi tarafından ismi Soğuksu’da bir Parka verilen BBP merhum Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu Parkı’nın açılışına katılmak için Trabzon’a gelen BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu, Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nu makamında ziyaret etti.
Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu 4 bin yıllık tarihi bir kentte BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu’yu ağırlamaktan dolayı onur duyduklarını ifade ederek “Fatih Sultan Mehmet’in fethettiği, Yavuz Sultan Selim’in 20 yıl eyalet valiliği yaptığı ve Kanuni Sultan Süleyman’ın 15 yaşına kadar yaşadığı bu tarihi şehirde Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Yalçın Topçu'yu görmekten dolayı mutluyuz. Ayrıca Merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nun isminin verildiği parkın açılışında birlikte olmak bizim için gurur verici. Demokrasi şehidi olan ve ülkemize ömrü boyunca çok büyük hizmetlerde bulunan Muhsin Yazıcıoğlu ve diğer demokrasi şehitlerini bu vesileyle bir kez daha rahmetle anıyoruz. Allah mekanlarını cennet etsin. Ziyaretlerinden dolayı BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu ve arkadaşlarına bir kez daha teşekkür ediyorum” diye konuştu.
BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu ise Trabzon’da olmaktan dolayı son derece memnun olduğunu ifade ederek, misafirperverliklerinden dolayı başkan Gümrükçüoğlu’na teşekkür etti. Topçu, Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun gerek hekimlik gerekse bürokratlık hayatında başarılı çalışmalar yaptığını yakından bildiğini ifade ederek, “Belediye Başkanlığı’nda da başarılı olduğunuzu biliyoruz ve bununla da iftihar ediyoruz. Biz biliyoruz ki bizim tanıdığımız sayın başkan Trabzon halkının oylarıyla seçilmiş ve makama oturduğu an itibariyle parti rozetini çıkartmış, bütün Trabzon’u kucaklamış herkese eşit mesafede hizmet yapmış ve gelinen nokta da bulun ispatı. Sultanların yetiştiği şehirde olmaktan çok mutluyum, bahtiyarım. Aynı zamanda bir vefa abidesi olan Sayın başkanı da ziyaret etmekten dolayı çok mutluyum. Başkanımız ve belediye Melis üyeleri çok önemli bir vefa örneği göstererek Trabzon’da bir parka merhum genel başkanımızın adını verdi. Muhsin Yazıcıoğlu’nun gelecek kuşaklara referans olarak gösterilmesiyle alakalı çok önemli bir şey. Muhsin Yazıcıoğu bir Anadolu çocuğudur. Katıksız, dupduru, hormonsuz. Ömrünü milleti, vatanı ve devleti için vakfeden birisidir. Gelecek nesillere böyle referansların bırakılması çok önemlidir. Bu noktada sayın başkana ve değerli meclis üyelerine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Ziyaretin anısına Başkan Gümrükçüoğlu Genel Başkan Yalçın Topçu’ya, Trabzonlu bir sanatçının yaptığı Osmanlı Tuğrası tablosunu hediye etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset