Trabzon siyasetinde kısa kısa…

 Trabzon AK Partide beraberlik İktidar Partisi AK Parti’nin İl Başkanı ve Merkez İlçe Başkanı bir arada bayram öncesi halkın arasına girerek sorunları dinliyor. Hemen hemen her köşe başında durdurulan İl Başkanı Günnar vatandaşların sorunları ile yakından

Trabzon siyasetinde kısa kısa…

 

Trabzon AK Partide beraberlik 

İktidar Partisi AK Parti’nin İl Başkanı ve Merkez İlçe Başkanı bir arada bayram öncesi halkın arasına girerek sorunları dinliyor. Hemen hemen her köşe başında durdurulan İl Başkanı Günnar vatandaşların sorunları ile yakından ilgilenirken Merkez İlçe Başkanı ile sürekli yan yana görünmeleri AK Partide birlik ve beraberliği işaret ediyor.

Malkoç Genel Başkana destekçi

Has Parti genel başkan yardımcısı ve Trabzon siyasetinin önemli isimlerinden Şeref Malkoç Genel başkan Numan Kurtulmuş’un AK Parti ile yakınlaşmasına tam destek veren isimler arasında yer alırken Trabzon Has Parti il teşkilatı da aynı rüzgara destek verdiği gözlemlenmekte.

MHP’de rüzgar fırtınaya teslim 

Trabzon’da kendi içinde büyük sorunu olan parti ise şüphesiz MHP, durumlar biraz karışık. Trabzon milletvekili Koray Aydın Genel Başkan olacağım söylemisinin ardından Trabzon MHP’de bir çalkandı yaşandı yaşanan çalkandı Trabzon’u üçe böldü. Bir grup Aydını desteklerken Bir grup Bahçeli kanatın da kaldı diğer üçüncü bir grup ise gelenekçi ve teşkilatçı çizgisini bozmuyor. 

Siyaset okulu tamam 

CHP önümüzdeki sürece hızlı başlayacak partilerden bir tanesi hemen hemen tüm parti üyelerine eğitim vererek kursunu tamamladı. Bir süre önce siyaset okulu açan CHP okuldan mezun ettiği partilileri alanlara göndererek CHP’nin ülke duruşu ve vizyonunu aktaracak böylelikle CHP’nin her sokağında profesyonel bir çalışanına rast gelmek mümkün olacak.

BBPlik sönmek üzere 

BBP’lik partisinin durumuna bakacak olursak Muhsin başkandan sonra yapılanma tutmadı da diye biliriz. Yerine gelen isimler BBP’sini harekete geçiremedi. Şuanlık BBPliğin Trabzon’daki durumu ne olur bilinmez.

Saadet’i Vakıf gençleri ayağa kaldırır 

Saadet Partisi il başkanlığı güzel bir rüzgar yakalamak üzere Fatih Erbakan’ın 6 ay içinde 3defa Trabzon’a gelmesi Milli Görüşü Trabzon’da heyecanlandırdı. Özelik Anadolu Gençliği Derneği Erbakan’ı Milli Görüşün başında görmek istiyor. Vakfın gençleri bu heyecanı kırılmaz ise SP eski havasını yakalaya bilir. Bu rüzgar AGD’de yakalanır.

Altaş ile ocak bıçkın gibi  

Trabzon Ülkü Ocaklarında durumlar güzel gidiyor. Yeni yapılanmanın başkanı ve öncüsü Vursay Altaş neredeyse teşkilatını hiç oturtmuyor. MHP’nin içindeki karışıklığa hiç aldırmayan ocak kendi mücadelesini veriyor. Tüm ilçeleri gezerek denetleyen il ocak diri duşuna daha da bir canlılık verdi. Ramazan boyunca çoğu ilçede iftar vererek istişare toplantılarını da tamamladı.  

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset