Trabzon seçime hazırlanıyor

Mahalli İdareler Seçimlerinin huzur ve güven ortamı içinde yapılmasının temini amacıyla Erzurum ve Trabzon illerinde ''seçim güvenliği'' toplantıları düzenlenecek. İçişleri Bakanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, İçişleri Bakanı Beşir Atalay başkanl

Trabzon seçime hazırlanıyor

Mahalli İdareler Seçimlerinin huzur ve güven ortamı içinde yapılmasının temini amacıyla Erzurum ve Trabzon illerinde ''seçim güvenliği'' toplantıları düzenlenecek.

İçişleri Bakanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, İçişleri Bakanı Beşir Atalay başkanlığında Erzurum'da düzenlenecek toplantı 12 Şubat Perşembe, Trabzon'daki toplantı ise 13 Şubat Cuma günü gerçekleştirilecek.
Erzurum'da düzenlenecek toplantıya Erzurum, Kars, Iğdır, Ağrı, Erzincan, Bayburt ve Ardahan, Trabzon'daki toplantıya ise Trabzon, Amasya, Samsun, Ordu, Giresun, Gümüşhane, Rize, Artvin ve Sinop valileri katılacak.
Jandarma Genel Komutanlığı, Sahil Güvenlik Komutanlığı (Trabzon), Emniyet Genel Müdürlüğü ve Bakanlık üst düzey yetkilileri ile İl Emniyet Müdürleri ve İl Jandarma Komutanları'nın katılacağı toplantılarda seçim öncesi, seçim günü ve seçim sonrası alınacak önlemler değerlendirilecek.
Daha önce de Diyarbakır ve Gaziantep'te ''seçim güvenliği'' toplantıları düzenlenmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset