Trabzon sağlık başkenti olacak

Gümrükçüoğlu, seçim çalışmasını bugün de sürdürdü. Beraberinde partililerle İskenderpaşa, Kemerkaya Mahallesi'nde esnaf ziyaretinde bulunan Gümrükçüoğlu, yol boyunca vatandaşlarla görüşerek destek istedi. Gümrükçüoğlu, seçim projelerini sıralarken, seçilm

Trabzon sağlık başkenti olacak

Gümrükçüoğlu, seçim çalışmasını bugün de sürdürdü. Beraberinde partililerle İskenderpaşa, Kemerkaya Mahallesi'nde esnaf ziyaretinde bulunan Gümrükçüoğlu, yol boyunca vatandaşlarla görüşerek destek istedi.

Gümrükçüoğlu, seçim projelerini sıralarken, seçilmeleri durumunda Trabzon'a kaliteli hizmet sunma vaadinde bulundu.

Trabzon'un hizmet yönünden çok zaman kaybettiğini, artık hizmet vaktinin geldiğini belirten Gümrükçüoğlu, Trabzon'da bir Hastaneye geçerek burada kısa bir açıklama yaptı.

Trabzon'un sağlık başkenti olma yönünde büyük adımlar attığını anlatan Gümrükçüoğlu, şöyle konuştu: "Sağlık kenti bir Trabzon'u hedeflediğimizi her zaman açıklamaya çalıştık. Kaş üstünde yapılmakta olan 450 yataklı eğitim ve araştırma, Akçaaba'tta 200 yataklı hizmet hastanemiz tamamlandığında yine daha önce devreye girmiş olan Ahi Evren Kalp Damar Cerrahisi, Numune Eğitim ve Araştırma, Fatih, Yavuz Selim Kemik hastanelerimiz ile Trabzon gerçekten tarihten beri gelmiş olan bir sağlık başkenti özelliğini daha da artırmış olacak. Bu hastanelerimiz Karadeniz'e kıyısı olan ülkelere sağlık hizmeti vermeye başlayacak. Bu aynı zamanda işsizlikte sıkıntı hisseden şehrimizde ayrı bir çözüm getirecektir. Şimdi bulunduğumuz Hastanemizde görüldüğü gibi çok temiz ve nezih bir ortamda sağlık hizmeti verilmekte ve Karadeniz'e kıyısı olan ülkelerden gelen hastalara da sağlık hizmeti sunulmaktadır."

Yeni sağlık yatırımlarının takipçisi olacaklarını anlatan Gümrükçüoğlu, sözlerine şöyle devam etti: "Halkımız en iyi şekilde özel hastanelerden yararlanabilmekte ve sigortaları buralarda geçerli olmaktadır. Bu turizm başkenti olmanın yanı sıra sağlık turizminin başkenti olmaya da çok güzel bir örnektir. Belediye olarak sağlık başkenti olmak için elimizden gelen desteği vereceğiz."

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler