Trabzon "marka kent" yolunda...

AK Parti Trabzon milletvekili adayları Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak ve Erdoğan Bayraktar 2 Nolu Erdoğdu Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.2 Nolu Erdoğdu Mahallesi Özgür Sitesi’nde yapılan seçim toplantısında Erdoğdulular’a seslenen AK Parti Tr

Trabzon "marka kent" yolunda...

AK Parti Trabzon milletvekili adayları Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak ve Erdoğan Bayraktar 2 Nolu Erdoğdu Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

2 Nolu Erdoğdu Mahallesi Özgür Sitesi’nde yapılan seçim toplantısında Erdoğdulular’a seslenen AK Parti Trabzon 1. sıra milletvekili adayı ve Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak, dünyanın ekonomik krizlerle çalkalandığı bir dönemde Türkiye’nin yoluna emin adımlarla devam ettiğini söyledi. Özak “Bizim iktidarımızdan önce, önünde ön iliklediğimiz IMF ile anlaşma yapmayarak geleceğe emin adımlarla yürüyoruz. Ekonomisi güçlü bir ülke olarak yolumuza devam ediyoruz. Asıl milliyetçilik budur. İstikbal bizimdir” dedi.

AK Parti ikinci sıra milletvekili adayı TOKİ eski Başkanı Erdoğan Bayraktar ise 2011 seçimlerini çok önemli olduğuna vurgu yaparak, 8.5 yılda yapılanlarla Türkiye’nin dünya devletleri arasında hatırı sayılır bir konuma geldiğini söyledi. Bayraktar, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının dünyanın her tarafında başı dik bir şekilde yürüdüğünü belirterek, “Bu seçimde muhalefet partileri Ak Parti’nin oylarını aşağı çekebilmek için olağanüstü gayret gösteriyorlar. İktidara gelemeyeceklerini çok iyi biliyorlar. Yapamayacakları vaatlerde bulunuyorlar. Başkalarının yaptıklarına sahip çıkmamak, karalamak, kötülemek ile oy almaya çalışıyorlar. Bu gibi ifadelerle iktidar olunmaz. Artık vatandaşların karınları bu gibi vaatlere tok. Hemşerilerimizin elimiz güçlü şekilde bizlere Ankara’ya göndereceğine yürekten inanıyorum” diye konuştu.

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu da göreve geldikleri süre içerisinde yaptıkları çalışmalarla Trabzon’un bir ‘marka kent’ olma yolunda hızlı adımlarla ilerleğini söyledi.

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu göreve geldiklerinden sonra bir gün bile geçirmeden Trabzon’u geleceğe taşıyacak projeleri başlattıklarını ifade ederek “Kentsel dönüşüm çalışmaları büyük bir hızla devam ediyor. Trabzon’a önemli bir vizyon kazandıracak Akyazı projesini başlattık. Meydan Parkı düzenlemesi yanında kadınlarımıza yönelik sosyal projeler geliştirdik. Erdoğdu Yolu’nu başlattık. Kanuni Bulvarı yapım ihalesi yapıldı. Bunun yanında Trabzon’un çehresini değiştirecek projelerimiz devam ediyor. 30 yıldan beri otobüs alınmayan belediyeye yeni son model otobüsler kazandırdık. Amacımız bütün otobüslerimizi yenilemektir. Bize her zaman destek veren Devlet Bakanımız Faruk Nafiz Özak, Erdoğan Bayraktar, milletvekillerimiz ve en başta Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Başkan Gümrükçüoğlu, Trabzon’a daha iyi hizmet verilebilmesi için Trabzonlular’ın desteklerine ihtiyaçları olduklarına dikkat çekerek Trabzonlular’ın yapılanları en iyi şeklide değerlendireceklerine inandığını da sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset