Trabzon Kılıçdaroğlu'nun yanında

CHP lideri Deniz Baykal’ın hakkındaki kaset iddiaları nedeniyle istifa etmesinin ardından CHP Genel Başkanlığına adaylığını açıklayan Kemal Kılıçdaroğlu’na ilk destek Trabzon’dan geldi. CHP Trabzon İl Başkanı Volkan Canalioğlu, haber61.net'e yaptığı açıkl

Trabzon Kılıçdaroğlu'nun yanında

CHP lideri Deniz Baykal’ın hakkındaki kaset iddiaları nedeniyle istifa etmesinin ardından CHP Genel Başkanlığına adaylığını açıklayan Kemal Kılıçdaroğlu’na ilk destek Trabzon’dan geldi.

 

CHP Trabzon İl Başkanı Volkan Canalioğlu, haber61.net'e yaptığı açıklamada “Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığını destekliyoruz. Deniz Baykal’a olan sevgimiz çok büyüktür. Kendisini duruşu ve onuru ile taktir ediyoruz. Ona yapılan alçakça komployu da şiddetle kınıyoruz. Kemal Kılıçdaroğlu kamuoyunun sevdiği bir kişidir. Kendisine desteğimiz tamdır ve yolunun açık olmasını diliyorum” dedi.

 

Batuhan Hazar ÇAVDAR / Haber61.net

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset