Trabzon iki bakanı ağırlıyor

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ile Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım yarın Trabzon’da olacak.Bakan Bayraktar “Van Depremi’nin Öğrettikleri ve Bölgemize Yansımaları” konulu panele katılacak. Saat 10.00’da başlayacak ve

Trabzon iki bakanı ağırlıyor

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ile Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım yarın Trabzon’da olacak.

Bakan Bayraktar “Van Depremi’nin Öğrettikleri ve Bölgemize Yansımaları” konulu panele katılacak. Saat 10.00’da başlayacak ve KTÜ Öğretim Üyesi Prof.Dr.Saadettin Korkmaz’ın yöneteceği bu önemli panelde Prof.Dr.Erdin Bozkurt (ODTÜ), Prof. Dr. Alemdar Bayraktar(KTÜ), Uğur Serencam (Yapı İşleri Genel Müdür Yardımcısı) ve Hüseyin Alan (JMO) konuşmacı olarak katılacak.

Bayraktar ile Trabzon'a gelecek olan Binali Yıldırım buradan çeşitli açılış ve ziyaretler yapmak üzere Rize iline hareket edecek. Bakan Yıldırım aynı gün, Erdoğan Bayraktar ise 26 Mart 2012 Pazartesi günü Ankara’ya dönecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset