Trabzon her geçen gün gelişiyor

Canalioğlu, Aydınlıkevler Mahallesi Barınak Sitesi ile Soğuksu Mahallesi Umut ve Yol-İş sitelerini ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını dinledi. Canalioğlu, beş yıllık görev süreleri içerisinde Trabzon'a çok önemli hizmetler yaptıklarını belirterek, '

Trabzon her geçen gün gelişiyor

Canalioğlu, Aydınlıkevler Mahallesi Barınak Sitesi ile Soğuksu Mahallesi Umut ve Yol-İş sitelerini ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Canalioğlu, beş yıllık görev süreleri içerisinde Trabzon'a çok önemli hizmetler yaptıklarını belirterek, ''Trabzon her geçen gün gelişiyor, değişiyor ve büyüyor. Bu durumda yeni yerleşim alanları, yeni siteler oluşuyor'' dedi.

Sitelerde bulunan lokallerde sosyal ve kültürel faaliyetler yapılması gerektiğini ifade eden Canalioğlu, şunları söyledi:
''Bu konuda belediye olarak bazı sitelerde çalışmalar yaptık. Bunu daha da yaygınlaştıracağız. Yine sitelerimizin park, bahçe düzenlemelerini yapıyoruz. Çocuklarımız oralarda daha sağlıklı ve güvenli ortamlarda oynuyorlar. Mahallelerimizde basketbol, voleybol, futbol gibi semt sahaları yaparak gençlerimize spor yapma imkanı sunuyoruz. Sitelerimizden gelen talepler doğrultusunda buralara da spor aletleri yerleştiriyoruz. Gerek altyapı gerekse üst yapı olarak kenti baştan aşağıya yenilediklerini kaydeden Canalioğlu, ''Bugün Trabzon 5 yıl öncesine göre çok büyük bir değişime uğramıştır. Bu değişimin adı Trabzon Belediyesi'dir. Merkezi hükümetin yaptığı hizmetlerde de belediyenin büyük payı vardır. Biz herkesle ve her kesimle uyumlu bir çalışma örneği sergiledik'' diye konuştu.

Canalioğlu, 5 yıldan beri vatandaşın ayağına giderek sorunlarını dinlediklerini belirterek, şunları kaydetti:
''Biz vatandaşın amiri değil memuru gibi çalıştık. Bunu yaparken de makamda oturup vatandaşın ayağımıza gelmesini beklemedik. Biz vatandaşın ayağına giderek sorunlarını yerinde gördük. Vatandaşın sorunlarını kendi sorunumuz gibi görüp çözmeye çalıştık. İnanıyorum ki bu 5 yıl içerisinde Trabzon insanıyla çok sıcak ve samimi birlikteliğimiz oldu. Bu birlikteliğimiz aynen devam edecektir.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset