Trabzon CHP Baykal'ın yanında

CHP İl örgütü yaptıkları açıklama ile Deniz Baykal’ın yanında olduklarını kaydettiler. İşte CHP tarafından yapılan yazılı açıklama: “Türk ulusu olarak laik cumhuriyet değerlerimizin ve ulusal bütünlüğümüzün alçakça saldırılara uğradığı zor günler yaşıyoru

Trabzon CHP Baykal'ın yanında

CHP İl örgütü yaptıkları açıklama ile Deniz Baykal’ın yanında olduklarını kaydettiler.

 

İşte CHP tarafından yapılan yazılı açıklama:

 

“Türk ulusu olarak laik cumhuriyet değerlerimizin ve ulusal bütünlüğümüzün alçakça saldırılara uğradığı zor günler yaşıyoruz. Teslim alabilecekleri ve yönetebilecekleri yöneticilerin var olduğu bir siyaset inşa etmek, önlerinde engel olarak gördükleri tüm yurtseverleri yıldırmak, sindirmek ve karalamak için hiçbir rezillikten çekinmeyen bu ihanet cephesinin son hedefi; yılmaz, yürekli Atatürk devrimcisi ve tam bağımsız Türkiye sevdalısı Sayın Genel Başkanımız Deniz Baykal olmuştur.

 

Türkiye’nin birliği, bütünlüğü ve bağımsızlığı mücadelesinin meşalesini yıllarca onurla taşımış Sayın Deniz Baykal’a yapılan bu çirkin komplo, örgütümüzde olduğu gibi, ulusumuzun kalbinde ve vicdanında da onarılması güç yaralar açmıştır. Bu alçakça komployu düzenleyenlerin niyeti cumhuriyetimizin değerlerini ayaklar altına almak, hatta yok etmektir. Cumhuriyetimizin ve onun değerlerinin en büyük savunucusu, Cumhuriyet Halk Partisi’nin şerefli ve onurlu Genel Başkanı Sayın Deniz Baykal’a yapılan alçakça oyunu boşa çıkartacak olan yine bizler ve ülkesinin değerlerine sahip çıkan yurttaşlarımız olacaktır.

 

Ülkemizin içinde bulunduğu işsizlik, aşsızlık, yoksulluk ve çaresizlik ortamından Anayasa ve açılım tartışmalarıyla gündemi saptırarak kurtulmaya çalışan iktidarın son oyunu; aile yaşantısı ve özel hayatıyla bugüne dek Türkiye’ye örnek olmuş genel başkanımıza zarar veremeyecek, örgütümüzün desteğiyle bozulacak, bu adi komplocular amacına ulaşamayacaklardır.

 

Bizler Cumhuriyet Halk Partisi Trabzon Örgütleri olarak; her zaman olduğu gibi, sonuna kadar Sayın Genel Başkanımız Deniz Baykal’ın arkasında olacağımızı, herkesin bilmesini istiyoruz.

 

Basına ve kamuoyuna duyulur

 

TRABZON CHP İL ÖRGÜTÜ

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset