Trabzon Bakanlığa Kilitlendi

Başbakan Recep Tayip Erdoğan'ın yeni kabineyi bugün Cumhurbaşkanına sunması beklenirken, Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak'ın yeniden bakanlığa getirilmesine de kesin gözüyle bakılıyor.DKİB Başkanı Ahmet Hamdi Gürdoğan, Bakan Özak'ın Bakanlar Kurulu'

Trabzon Bakanlığa Kilitlendi

Başbakan Recep Tayip Erdoğan'ın yeni kabineyi bugün Cumhurbaşkanına sunması beklenirken, Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak'ın yeniden bakanlığa getirilmesine de kesin gözüyle bakılıyor.

DKİB Başkanı Ahmet Hamdi Gürdoğan, Bakan Özak'ın Bakanlar Kurulu'nda bulunmasının Trabzon için olmazsa olmaz olduğunu belirterek, “Sayın Özak, son seçimde arkadaşlarını da meclise taşıma başarısı göstererek bunu hak etmiştir” dedi.

TESOB Başkanı Halil İbrahim Kalfaoğlu, da esnaf camiasının Özak'ı yeniden bakan olarak görmek istediğini belirterek, “”Trabzon her dönem bakanlık almıştır. Başbakan'ın son seçimlerde Trabzon'dan aldığı oya bakarak yine bakanlık vereceğine inanıyorum. Aksi bir durum bizi üzer” dedi.

TTB Başkanı Sebahattin Arslantürk ise, Özak'ı yeniden bakan olarak beklediklerini kaydederek, “Faruk Bey'in bakan olması hem Trabzon, hem bölgemiz için çok önemli. Yaptığı hizmetlerden ötürü Sayın bakan bunu hak ediyor” dedi.

Günebakış

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset