Trabzon AKP'de devir teslim

23 Kasım Pazar günü yapılan AK Parti Trabzon Merkez İlçe 3. Olağan Kongresi'nde başkanlığa seçilen Yılmaz Büyükaydın, bu görevi Merkez İlçe eski Başkanı Ergin Aydın'dan devraldı. AK Parti Merkez İlçe binasında yapılan devir-teslim töreni sonrasında konuşa

Trabzon AKP'de devir teslim

23 Kasım Pazar günü yapılan AK Parti Trabzon Merkez İlçe 3. Olağan Kongresi'nde başkanlığa seçilen Yılmaz Büyükaydın, bu görevi Merkez İlçe eski Başkanı Ergin Aydın'dan devraldı. AK Parti Merkez İlçe binasında yapılan devir-teslim töreni sonrasında konuşan Ergin Aydın, birlikte çalıştığı arkadaşlarına teşekkür etti, göreve seçilen Yılmaz Büyükaydın ve ekibine de başarılar diledi.

Gazetecilerin sorularını cevaplandıran Aydın, bundan sonraki süreçte Trabzon Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu söyledi.

AK Parti Trabzon Merkez İlçe Başkanı Yılmaz Büyükaydın ise Ergin Aydın ve yönetimine yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür ederek plaket verdi. Yaklaşan seçimle ilgili açıklama yapan Büyükaydın, aday adaylığı sürecinin devam ettiğini ve şu anda netleşmiş bir adaylarının bulunmadığını belirterek bütün teşkilatıyla birlikte aday olacak kişinin yanında olacağını ifade etti.

Devir teslim törenine İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi üyeleri ile Aydın ve Büyükaydın'ın yönetiminde yer alan kişiler katıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset