Trabzon AKP toplantısı yapıldı

Toplantıda ilk sözü alan AK Parti Trabzon Merkez İlçe Başkanı Yılmaz Büyükaydın, Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu'nu eleştirerek Trabzon'a hak etttiği hizmeti sunamadığını söyledi. Amaçlarının siyasi hırslar uğruna belediye makamını ele geçirmek

Trabzon AKP toplantısı yapıldı

Toplantıda ilk sözü alan AK Parti Trabzon Merkez İlçe Başkanı Yılmaz Büyükaydın, Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu'nu eleştirerek Trabzon'a hak etttiği hizmeti sunamadığını söyledi.

Amaçlarının siyasi hırslar uğruna belediye makamını ele geçirmek olmadığını kaydeden Büyükaydın "Bizim hedefimiz siyasi hırslar uğruna belediye makamını ele geçirmek değildir. Bu anlayış, hizmet üretemeyen CHP zihniyetinin anlayışıdır. Bizim niyetimiz bugün Adana'yı, Kayseri'yi, Manisa'yı, Samsun'u, Şanlıurfa'yı, Sivas'ı, Antalya'yı dünya kentleri haline dönüştüren AK Parti hizmet anlayışının Trabzon'a kazandırılımasını sağlamak ve hizmeti ehline teslim etmektir. Trabzon'a yeni yaşam merkezleri mi kuruldu? Trabzon ulaşımını rahatlatan bir projemi gerçekleştirildi? Alternatif üretmeyerek veya üretemeyerek Trabzon'u sıkışıklığın içine hapseden bir yönetimle Trabzon yoluna devam edebilir mi ? Çok açık şekilde ifade etmek istiyorum. bizim hedefimiz Trabzon'un hak ettiği hizmet ağını kazanmasına vesile olmaktır. Bugün çıksın sayın Canalioğlu desin ki; Bize fon ayrılırken, ayırımcılık, kayırmacılık yapıldı. Biz AK Partili Rize Belediyesi'ne ne hak ettiyle CHP'li Trabzon Belediyesi'ne de aynısını verdik. AK Partili Samsun Belediyesi'ne ne verdiysek CHP'li Trabzon Belediyesi'ne de aynısını verdik. Burada eksik olan para değildir. Burada eksik olan hizmet anlayışıdır. Becerememezlik, vizyon ve misyon sahibi olamamaktadır" dedi.

İl Başkanı Muhammet Balta ise 29 Mart'taki belediye seçimleri için henüz aday çıkarmadıklarını ifade ederek "Yerel seçimlere 119 gün kaldı. Kamuoyunda aday isimleri geçiyor. Bizim şu ana kadar teşkilatlar olarak tespit ettiğimiz bir aday yoktur. Bizim adaylarımız MKYK tarafından bizim teşkilatların görüşleri doğrultusunda açıklanmadan hiç kimseye bir söz vermedik. Hiç bir belediye başkanına da şu ana kadar teklif yapılmamıştır. AK Parti ismini kullanarak hiç kimse prim yapmaya kalkışmasın. Bizim partimizin çatısı altında çalışabilecek dürüst ve AK Parti amblemi altında çalışmadan onur ve gurur duyacak insanlara elbetteki kapımız açıktır. Hem teşkilat mensuplarımızla hem de halkımızın kararaları doğrultusunda adaylarımızı belirleyeceğiz" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından görev sürelerini dolduran eski ve yeni ilçe başkanlarına plaket verilirken, göreve yeni başlayan ilçe başkanları da basına ve partililere tanıtıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset