Trabzon Ak Parti bir arada

AK Parti Trabzon İlçe Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanları, İl Başkan Yardımcısı ve Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı Metin Güneş, başkanlığında İl Başkanlığı toplantı salonunda bir araya gelerek, son siyasi gelişmeleri değerlendirdiler.Yeni Anayasa değişiklikl

Trabzon Ak Parti bir arada

AK Parti Trabzon İlçe Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanları, İl Başkan Yardımcısı ve Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı Metin Güneş, başkanlığında İl Başkanlığı toplantı salonunda bir araya gelerek, son siyasi gelişmeleri değerlendirdiler.

Yeni Anayasa değişikliklerinin ve bu değişikliğin sağlayacağı açılımları değerlendiren Metin Güneş, ülkemizin çok önemli bir süreçten geçtiğini, Başbakanımızın ifadesiyle “Ya Tarih Yazacağız, Ya da Tarih Olacağız” sözlerini hatırlattı.

Güneş “Bu değişikliklerin çok iyi anlatılması için özel bir çalışma programı ile tüm halkımıza ulaşacak ve tarihi bir sorumluluğu yerine getireceğiz. Bu itibarla her zamanki gibi teşkilatlarımıza çok önemli görevler düşmekte, büyük bir özveri beklenmektedir. Azınlıkların, statükonun, halkın gerçek özlemleri yanında devam edemeyeceğini, tam demokratik ve gerçek bir hukuk devleti olabilmek için tüm teşkilat mensubu arkadaşlarımızla elbirliği içerisinde çalışacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın” dedi.

Toplantıya AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Avukat Ayşegül Günaydın da katılarak yeni Anayasa değişiklikleri hakkında bilgi verdi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset