TP'den Trabzon'da tiyatrolu eylem

Partililer, Hükümete Yönelik Eleştirilerini Tiyatro Gösterisi ile Anlattıktan Sonra Basın Açıklaması Yaptı.Türkiye Partisi (TP) Trabzon İl Başkanlığı, ilginç bir basın toplantısına imza attı. Partililer, hükümete yönelik eleştirilerini tiyatro gösterisi i

TP'den Trabzon'da tiyatrolu eylem

Partililer, Hükümete Yönelik Eleştirilerini Tiyatro Gösterisi ile Anlattıktan Sonra Basın Açıklaması Yaptı.

Türkiye Partisi (TP) Trabzon İl Başkanlığı, ilginç bir basın toplantısına imza attı. Partililer, hükümete yönelik eleştirilerini tiyatro gösterisi ile anlattıktan sonra basın açıklaması yaptı.

Tiyatrolu basın toplantısı, Atatürk Alanı'ndaki Meydan Parkı'nda gerçekleştirildi. TP İl Başkanı Engin Özdemir, temsili olarak çay ve fındık üreticileri, öğrenci, memur, ev hanımı, kasap, emekli, müteahhit, ve çobanın dertlerini ve şikayetlerini dinledi. Çobanın, "Artık dağlarda duramıyorum" sitemi üzerine elindeki keçiyi alan Özdemir, temsili bakana verdi ve "Al, bu da senin olsun" dedi. Gösteri, bir tabutun içine girmiş emeklinin mezarda emekli olduğunu duyunca yeniden canlanmasının sergilenmesi ile sona erdi ve basın toplantısına geçildi.

İl Başkanı Engin Özdemir, TP'nin Türkiye için bir şans olduğunu, sergiledikleri gerçeklere dikkat çekmek istediklerini söyledi. Özdemir, "Kurban Bayramı arifesinde halkımızın duygularıyla alay eden bu iktidar gidicidir. Tarım Bakanı Mehdi Eker çok talihsiz bir açıklama yapmıştır. Halkla dalga geçen bakan, 'Ülkemizde kriz bitmiştir. Vatandaşımızın gelir seviyesi çok iyi olduğundan çok hızlı et tüketilmektedir' demiştir. Bu nedenle ekonominin iyi olduğunu söyleyen Bakan, 3'üncü dünya ülkelerinden ne olduğu bilinmeyen canlı hayvan ve et ithal etmektedir. 3'üncü dünya ülkelerinden et ithal eden şirket ve şahısları Türkiye Partisi olarak merak ediyoruz" dedi.

Engin Özdemir, daha sonra da partililerle birlikte, dokunulmazlıkların kaldırılması, hukuk ve vergi reformu, üretime dayalı ekonomi, tarım ve hayvan üretimini yeniden canlandırılması, mazotun litresinin 1.5 liraya indirilmesi, milli eğitimde reform, dershanelerin kapatılması, üniversite sınavlarını kaldırılması, siyasette kadınlara ve gençlere öncelik verilmesiyönünde söz verip yemin etti ve hükümeti Ulu Önder Atatürk'e şikayet etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset