Toptan İçin Çifte Mutluluk

TBMM Başkanı Adayı, AK Parti Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan, Mecliste "başkanlığına destek" amacıyla çeşitli siyasi parti temsilcilerine yaptığı ziyaret sırasında torunu Doruk Köksal'ın doğum haberini aldı.Gazetecilerin hatırlatmaları üzerine Toptan

Toptan İçin Çifte Mutluluk

TBMM Başkanı Adayı, AK Parti Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan, Mecliste "başkanlığına destek" amacıyla çeşitli siyasi parti temsilcilerine yaptığı ziyaret sırasında torunu Doruk Köksal'ın doğum haberini aldı.

Gazetecilerin hatırlatmaları üzerine Toptan, "Doruk Köksal biraz önce doğdu. Az sonra TBMM Başkanlığı seçimi yapılacak. Bir aksilik olmadığı takdirde birinci turda bu seçimi bitirme imkanı bulacağız. Bir insanın, bir faninin yaşayabileceği bütün güzellikleri ben yaşıyorum. Cenabı Allah'a şükürler olsun bana bu günleri gösterdiği için" dedi.

Toptan, bir gazetecinin "Şansıyla birlikte mi geldi torununuz?" sorusuna "inşallah" karşılığını verdi. Torunu Doruk Köksel'i göremediğini ifade eden Toptan, oylamadan sonra torununu görmeye gideceğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset