Toplantı bitti, iddialar bitmedi

Trabzon İl Genel meclisinin geçtiğimiz günlerde Turizm ile ilgili yaptığı toplantıya çıkan kavgalar damga vururken  İl genel meclisindeki iddialar ve tartışmalar büyüyor. İl Genel Meclisinde yaklaşık 2 aydan beri yapılan toplantılar da  sert tartışmalar y

Toplantı bitti, iddialar bitmedi

Trabzon İl Genel meclisinin geçtiğimiz günlerde Turizm ile ilgili yaptığı toplantıya çıkan kavgalar damga vururken  İl genel meclisindeki iddialar ve tartışmalar büyüyor.

 

İl Genel Meclisinde yaklaşık 2 aydan beri yapılan toplantılar da  sert tartışmalar yaşanırken son olarak  turizm ile ilgili yapılan toplantıdan sonra AKP Meclisi gurup başkanı Arzu Yalçınalp  İl Genel Meclisindeki tavrı nedeni ile adeta hedef tahtası oldu. Tartışmalı toplantının ardandan Yalçınalp ile ilgili çeşitli iddialar ortaya atılmaya devam ediliyor.

 

YALCINALP ANTALYA'YA GİTMEDİ İDDASI

İl Genel Meclisi başkanı Haydar Revi gecen hafta tartışmalı oturumda İstanbul'da olduğu için yer almazken toplantıya başkanlık yapan Yalçınalp ile ortaya atılan iddialar da bitmek bilmiyor. İl Genel meclisinin tartışmalı oturumunu yöneten ve Ak Parti gurubundan tepki alan 2.başkan vekili ve Bayındırlık komisyonu başkanı Arzu Yalçınalp'in de Antalya'da yapılan toplantıya katılması gerektiği ancak meclisi yöneltmek için toplantıya gitmediği de iddialar arasında.

 

Yalçınalp Antalya'daki toplantıya gitmiş olsaydı tartışmaların yaşandığı turizm ile ilgili oturumu 2.başkan vekili Dursun Yüksel yönetecekti

İddialara göre Yalçınalp  2.başkan vekili Dursun Yüksel'in Meclisi yönetmemesi için Antalya'da ki toplantıya gitmeyerek yerine  yardımcısını göndererek kendisi Trabzon'da kaldı.

 

TOPLANTIDA Kİ TAVRI AKP'LİLERİ KIZDIRDI

MHP'li İl Genel Meclisi üyesi Halil Kul'un  AKP”ye yönelik Ülkeyi böldünüz, Ülkeyi sattınız” şeklindeki sözlerine  cevap vermek isteyen AKP gurubuna müdahale eden ve bu yüzden  tepki çeken Yalçınalp'e karşı AKP'den de büyük eleştiri var.

 

AKP içerisinde, eski il başkanına yakın olduğu iddia edilen Yalcınalp'in İl genel meclisindeki tutumu İl başkanlığı seçimindeki mağlubiyetin intikamını alıyor iddiası konuşuluyor.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler