"Tonya karşısında gururluyuz"

İlçe teşkilatında yapılan Danışma Meclisi Toplantısı’na AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, Tonya Belediye Başkan Ahmet Kurt, İl Başkan Yardımcıları Mehmet Çelik, Köksal Boz, Murat Üçüncü, il yönetim kurulu üyeleri Engin Çakır, Recep Çağılcı, To

"Tonya karşısında gururluyuz"

İlçe teşkilatında yapılan Danışma Meclisi Toplantısı’na AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, Tonya Belediye Başkan Ahmet Kurt, İl Başkan Yardımcıları Mehmet Çelik, Köksal Boz, Murat Üçüncü, il yönetim kurulu üyeleri Engin Çakır, Recep Çağılcı, Tonya İlçe Başkanı Mehmet Yakupoğlu, Çarşıbaşı ilçe başkanı Zekeriya Karaçengel ile partililer katıldı.

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar toplantıda yaptığı konuşmada AK Parti’nin icraatlarını her zaman anlatmaları gerektiğini ifade ederek “Tüm yönetici ve teşkilat mensuplarımız AK Parti’nin Türkiye’yi nereden aldı, nereye götürdüğünü iyi anlatması gerekiyor. ‘Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır’ anlayışını halkımıza yansıtmamız lazım. Bunu da yansıttığımıza inanıyorum. Bunun örneğinde Tonya’da referandumda evet oylarının yüksek çıkmasıyla gördük. Bu sonuçla diğer siyasi partiler Tonya’da hayal kırıklığı yaşadılar. AK Parti’nin önümüzdeki seçimlerden çok daha güçlü çıkabilmesi için çalışmalara şimdiden başlamamız gerekir. Hep beraber el ele verirsek aşamayacağımız hiçbir engel yoktur” dedi.
Tonyalılar’ın hak ettiği hizmetleri alabilmesi için il teşkilatı olarak her türlü desteği verdiklerini ifade eden Günnar “Tonya ilçemize bugüne kadar güzel hizmetler kazandırdık. Ben de bu yörenin çocuğuyum. Ben her zaman sizlerin yanındayım. Bundan sonra da hak ettiği hizmetleri alması için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Partimiz geçmişte ve şimdi olduğu gibi önümüzdeki yıllarda da bölgemizde çok güzel hizmetlerin altına imza atacaktır” diye konuştu.

AK Parti Tonya İlçe Başkanı Mehmet Yakupoğlu ise "Başta İl başkanlığımız olmak üzere tüm teşkilatımızın katkılarıyla Tonya’da referandumdan başarıyla çıktık. Bu nedenle yönetim kurulumuz olarak sizlerin karşısında gururluyuz. Aldığımız oyları artırmaya gücümüz var bunu da önümüzde ki seçimlerde başaracağımıza inanıyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset