TOKİ Başkanı çiçeklerle uğurlandı

TOKİ Başkanlığı'ndan istifa ederek ,12 Haziran'da yapılacak genel seçimlerde AK Parti'den milletvekili aday adayı olan Erdoğan Bayraktar, idareden çalışanların gözyaşları ve çiçekler eşliğinde uğurlandı. Çalışanlar, alkışlar eşliğinde Bayraktar'ın üzerine

TOKİ Başkanı çiçeklerle uğurlandı

TOKİ Başkanlığı'ndan istifa ederek ,12 Haziran'da yapılacak genel seçimlerde AK Parti'den milletvekili aday adayı olan Erdoğan Bayraktar, idareden çalışanların gözyaşları ve çiçekler eşliğinde uğurlandı.

 

Çalışanlar, alkışlar eşliğinde Bayraktar'ın üzerine kırmızı ve beyaz renkli karanfiller atarken, Bayraktar'ın da oldukça duygulandığı gözlendi. Burada çalışanlara yönelik kısa bir konuşma yapan Bayraktar, çalışma döneminde hep hizmeti ve vatanı ve milleti ön planda tuttuklarını belirterek, "Arkadaşlarımızla tek bir vücut olduk. Türkiye'de son 8,5 yılda konut üretiminde, kentsel dönüşümde üstün bir gayretle çalıştık. Yaklaşık 60 milyon metrekare civarında inşaat yaptık, 500 bin konuta ulaştık. Bu gerçekten ciddi bir rakam." dedi.

 

TOKİ'nin şu anda ülkenin en iyi notuna sahip kurum olduğuna işaret eden Bayraktar, sıfır borcu olan, alacaklı portföyü çok ciddi olan idarenin 'tıkır tıkır işleyen' bir kurum olduğunu vurguladı. Basın kuruluşlarına da kendilerine verdiği destekten dolayı teşekkür eden Bayraktar, "Bütün arkadaşlarımın alnından öpüyorum. Herkesi kucaklıyorum. Kendileriyle gönül olarak beraberiz. Ben buradan yaş itibarıyla da bir bakıma emekli oluyorum. İnşallah siyasi dönemde de hizmete amadeyim." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler