'Terör ciddi bir zaiyat aldı'

  İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, ''Çukurca'daki hain saldırının hemen akabinde terör örgütüne yönelik bir operasyon başlatıldı. Tahmin ediyorum ki ciddi bir zayiat aldılar'' dedi.Çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Ordu'ya gelen İçişleri Ba

'Terör ciddi bir zaiyat aldı'

 

 

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, ''Çukurca'daki hain saldırının hemen akabinde terör örgütüne yönelik bir operasyon başlatıldı. Tahmin ediyorum ki ciddi bir zayiat aldılar'' dedi.

Çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Ordu'ya gelen İçişleri Bakanı Şahin, geçtiğimiz günlerde terör örgütünün Çukurca'da düzenlediği saldırıda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Samet Kılıç'ın Perşembe ilçesine bağlı Soğukpınar köyünde yaşayan ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Şehit Uzman Çavuş Samet Kılıç'ın eşi Merve, annesi Ömür ve babası Ahmet Kılıç'la bir araya gelen İçişleri Bakanı Şahin, ailenin yaşadığı büyük acıyı paylaştıklarını ifade etti.

Saldırının gerçekleştirildiği Çukurca bölgesini iyi bildiğini vurgulayan Şahin, ''Saldırıda bu zamana kadar karşılaşılmamış derecede imha gücü yüksek patlayıcı kullanılmış. Bu hain saldırı sonucunda da Samet Kılıç'la birlikte 8 asker daha şehit oldu. Ailelerimizin acılarını paylaşıyoruz. Olayın detaylarını vermek istemiyorum. Ancak saldırının hemen akabinde terör örgütüne yönelik bir operasyon başlatıldı. Tahmin ediyorum ki ciddi bir zayiat aldılar. Ama bu bununla kalmayacak. Mücadele sonuna kadar devam edecek'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset