Telefonları kapattı tatile gitti

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan, çocukları ve torunlarıyla birlikte Bodrum’a tatile gitti.Başbakan Erdoğan’ın Bodrum'daki tatil adresi Rixos Otel. Erdoğan ve ailesi, burada bulunan özel bir villada tatil yapacak. Öte yandan Başbakan Erdoğ

Telefonları kapattı tatile gitti

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan, çocukları ve torunlarıyla birlikte Bodrum’a tatile gitti.

Başbakan Erdoğan’ın Bodrum'daki tatil adresi Rixos Otel. Erdoğan ve ailesi, burada bulunan özel bir villada tatil yapacak. Öte yandan Başbakan Erdoğan için denizde bir tekne hazır bekletiliyor. 

Daha önceki tatillerini de Bodrum’da geçiren Erdoğan’ın tekne ile denize açılması da bekleniyor.

SUUDİ PRENS'LE GÖRÜŞECEK

Suudi Arabistan Kraliyet Ailesi’nin önemli isimlerinden Prens El Velid Bin Tallal Bin Abdülaziz El Suud ve ailesi de tatil için Bodrum’da. Başbakan Erdoğan, Suudi Prens’le mini bir görüşme gerçekleştirecek.

BİR HAFTA TATİL YAPACAK

Çocukları ve torunlarıyla birlikte 1 hafta Bodrum'da dinlenecek olan Erdoğan'ın, pazar gecesi Ankara'ya dönmesi, Pazartesi günü de Bakanlar Kurulu'nu toplaması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset