Tekin neden istifa ettiğini açıkladı

 CHP Genel Başkan Yardımcılığı görevinden istifa eden Gürsel Tekin, ''Ben CHP'nin iktidar olmasını, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun da Başbakan olmasını istiyorum. Güdülmeye itiraz ediyorum'' dedi. Ankara'dan İstanbul'a gelişinde Atatürk Havalimanı'nd

Tekin neden istifa ettiğini açıkladı

 

CHP Genel Başkan Yardımcılığı görevinden istifa eden Gürsel Tekin, ''Ben CHP'nin iktidar olmasını, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun da Başbakan olmasını istiyorum. Güdülmeye itiraz ediyorum'' dedi.

 

Ankara'dan İstanbul'a gelişinde Atatürk Havalimanı'nda gazetecilere açıklama yapan Tekin, CHP'nin ailesi olduğunu belirterek, 30 yıllık siyasi hayatında ayrıştıran bir kişi olmadığını söyledi. 

 

Tekin, CHP ve Türkiye adına büyük beklentileri olduğunu vurgulayarak, ''Türkiye yüreğini arıyor. Çare, demokratik yeni bir CHP'dir'' dedi.

 

Sarıgül ile kesinlikle yeni bir parti kurma çalışması içinde olmadığı kaydeden Tekin, ''Ben CHP'nin iktidar olmasını, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun da başbakan olmasını istiyorum. Güdülmeye itiraz ediyorum'' şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset