TBMM'de tekme tokat kavga

Başkanlık Divanı önünde bazı milletvekilleri birbirine yumruk atmaya çalıştı. BDP'li Kaplan, Katip Üye Mine Lök Beyaz'ın okuduğu önergeyi elinden aldı. Bu sırada bir milletvekilinin yere düştüğü görüldü.AK Parti Grup Başkanvekilleri Mahir Ünal, Ayşe Nur B

TBMM'de tekme tokat kavga

Başkanlık Divanı önünde bazı milletvekilleri birbirine yumruk atmaya çalıştı. BDP'li Kaplan, Katip Üye Mine Lök Beyaz'ın okuduğu önergeyi elinden aldı. Bu sırada bir milletvekilinin yere düştüğü görüldü.

AK Parti Grup Başkanvekilleri Mahir Ünal, Ayşe Nur Bahçekapılı ve Ahmet Aydın ile arkadaşları tarafından, 3. Yargı Paketi olarak adlandırılan tasarının 74. maddesi üzerinde önerge verildi.

CHP'LİLER PROTESTO ETTİ

CHP milletvekilleri, AK Parti'nin önergesinin okunmasını sıra kapaklarına vurarak protesto etti. Tepkiler devam ederken BDP Grup Başkanvekili Hasip Kaplan, önergenin okunduğu Başkanlık Divanı kürsüsüne doğru yürüdü.

BDP'Lİ KAPLAN ÖNERGEYİ ELİNDEN ALDI

Kaplan, Katip Üye Mine Lök Beyaz 'ın okuduğu önergeyi, elinden aldı. Bunun üzerine bazı AK Parti'li ve BDP'li milletvekilleri Başkanlık Divanı'na doğru yürüdü. TBMM Başkanvekili Mehmet Sağlam, kürsüden ayrıldı.

Tartışma verilen arada da sürdü. Başkanlık Divanı önünde bazı milletvekilleri birbirine yumruk atmaya çalıştı. Bu sırada bir milletvekilinin yere düştüğü görüldü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler