TBMM acil gündemle toplanıyor

Akşam saatlerinde Ak Parti, TBMM danışma kuruluna, Meclis Genel Kurulu'nun yarın sabah özel gündemle toplanması için başvuruda bulunup diğer partilerle karar çıkarttı. Toplantının özel gündemi Suriye olacak.Ak Parti grubu önerisi üzerine meclis yarın saba

TBMM acil gündemle toplanıyor

Akşam saatlerinde Ak Parti, TBMM danışma kuruluna, Meclis Genel Kurulu'nun yarın sabah özel gündemle toplanması için başvuruda bulunup diğer partilerle karar çıkarttı. Toplantının özel gündemi Suriye olacak.

Ak Parti grubu önerisi üzerine meclis yarın sabah 10.00 'da  özel gündemle toplanıyor.
 
Bu toplantının yapılmasi için MHP, CHP  ve BDP gruplarına öneri bizzat elden dolaştırılarak gönderildi. Ancak toplantının gündemine ilişkin bir bilgi verilmedi. MHP grup başkanvekili Mehmet Şandır yarın yapılacak toplantı için akşam saatlerinde kendilerine imza için getirildiğini ancak gündemin belirtilmediğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler