Suriye'den resmi özür bekliyoruz

Hükümet Sözcüsü Arınç, Şam'daki Türk Büyükelçiliğine yapılan saldırının ardından Türkiye'nin, Suriye'ye özür beklediğini diplomatik kanallardan bildirdiğini ifade etti.Hükümet sözcüsü, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Suriye'de yaşanan olaylar ve Suriye'

Suriye'den resmi özür bekliyoruz

Hükümet Sözcüsü Arınç, Şam'daki Türk Büyükelçiliğine yapılan saldırının ardından Türkiye'nin, Suriye'ye özür beklediğini diplomatik kanallardan bildirdiğini ifade etti.

Hükümet sözcüsü, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Suriye'de yaşanan olaylar ve Suriye'den gelen özür konusunun gündeme gelip gelmediği ve iki ülke ilişkilerinin seyri için bu özrün yeterli olup olmadığının sorulması üzerine şunları kaydetti: ''(Türkiye'nin Suriye'den beklediği özür konusu) Türkiye buna ciddi bir tepki vermekte ve resmi bir özrü de diplomatik kanallardan beklediğini ifade etmektedir.

Bunu hepimiz yakın zamanda göreceğiz. (Özür gelmezse büyükelçinin geri çekilme seçeneği) Resmi kanallardan özür gelmezse o zaman bu soruyu tekrar sorun, ne yapacağımızı söyleyeyim"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler