Süleyman Soylu'dan CHP'li adaya çok sert sözler: Apo'nun uşağı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu CHP'nin İstanbul Beyoğlu belediye başkan adayı olan Alper Taş'a sert sözlerle yüklendi. Süleyman Soylu, Taş'a "Apo'nun uşağı!" dedi.

Süleyman Soylu'dan CHP'li adaya çok sert sözler: Apo'nun uşağı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile  Millet İttifakı İstanbul Beyoğlu Belediye Başkan Adayı Alper Taş arasında Twitter'da tartışma yaşandı. Taş'ın Soylu'dan kendisi hakkındaki iddialarını ispatlamasını istemesine Soylu çok sert sözlerle yanıt verdi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, PKK ile bağlantılı isimlerin Millet İttifakı'nın aday listelerinde olduğunu belirtmiş ve seçilmeleri halinde gerekenin yapılacağını aktarmıştı. 

Millet İttifakı'nda bazı isimlerin PKK ile bağlantılı olduğunu öne süren Soylu, CHP'nin Beyoğlu Belediye Başkan Adayı Alper Taş hakkında da ; ''Alper Taş denilen bir adam var Beyoğlu'nda. Apo'nun resmi önünde, bilmem ne akademisinde orada kendi ideallerini, kendi anlayışını anlatan bir adam var. Şimdi şunu söylemek istiyorum. Bunların zikri de fikri de bellidir. Türkiye'nin huzurunu almak istiyorlar elinden. Bu kadar açık ve net." ifadelerini kullanmıştı.

Bunun sözlerin ardından Alper Taş Süleyman Soylu'ya twitter üzerinden seslenerek, "@suleymansoylu benim Kandil’de Akademi’de konuşma yaptığımı ispat edersen, hemen Beyoğlu Belediye Başkanlığı adaylığından istifa edeceğim. İspat edemezsen sen İçişleri Bakanlığından istifa edecek misin ?" diye yazdı.

Süleyman Soylu'dan CHP'li adaya çok sert sözler: APO'nun uşağı

Bu paylaşımın ardından ise İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun cevabı oldukça sert oldu. Soylu, "Cizre'de, çukur olaylarında PKK'nın, eli kanlı akademilerine ismini verdiği Mahsun Korkmaz'ın ve Apo'nun fotoğrafı önünde poz veren ALÇAK mı söylüyor bunu? Apo’nun uşağı!" ifadelerini kullandı.

Süleyman Soylu'dan CHP'li adaya çok sert sözler: APO'nun uşağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset