Süleyman Soylu: "Bu gemiden inan daha binemez"

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Of'ta konuştu.

Süleyman Soylu: "Bu gemiden inan daha binemez"

Haber61 - Haber Servisi - İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon'un Of ilçesinde düzenlediği mitingda vatandaşlara hitap etti. 

Bakan Soylu'nun açıklamalarının satır başları şu şekilde;

Doğu ve Güneydoğuyu yakıp yıktılar. Talan ettiler. Evleri okulları yıktılar. İnsanları okutmadılar. Beka sorunu yoktur diyenlere soruyoruz. 15 Temmuz gecesi darbe olabileceğini biliyor muyduk? Bu vatanı elimizden almak çoğumuzu çocuğumuzu köle yapmak istiyorlar. Kendilerinin istediğini yapmazsanız her şeyi yaparlar. Türkiye yükselen bir noktaya geldiğinde kafamıza vurdular. Hep korku ve küçükseme içinde olmak istediler. Huzurunuza gelmemin bir nedeni var. Siz iktidar olabilirsiniz ama muktedir olmazsınız dediler. 50 Gramlık oy pusuları ile siz onlara cevap verdiniz. 

Süleyman Soylu:

Bana kızıyorlar, sert konuşuyorum diye. Kadın diyor ki biz sırtımızı YPG’ye dayıyoruz. Sana dört duvar verdin hangisine istersen ona daya. İstanbul’dan Diyarbakır’a kadar yürüyecekler. Sizi yürüten namerttir dedik. Şapa oturturum onları. Bu milletin huzurunu bozabilecek anlayışı kimseye yar etmeyiz. Bugün güçlüyüz. Adamın suratında meymenet yok. Dediği laf Kürditan2da biz kazanacağız, Batıda da AK Parti ve MHP’ye kaybettireceğiz. 

Bekamızı geleceğimizi ipotek altına alacaklardı. Recep Tayyip Erdoğan tarihe not bıraktı. Bu coğrafyada kimseye parmak sallattırmayız. Biz Avrupa’ya Amerika’ya benzemiyoruz. Onlar açlık fukaralık bıraktılar. Bizim hemşirelerimiz, doktorlarımız, Valilerimiz, polisimiz, jandarmalarımız var ve bizim Allah-u Ekber diyen imanımız var. Onlar annelerini babalarını huzurevine bırakırlar ama biz mezarlarına bile sahip çıkarız. Bu ülkeye yıllardır kan kusturan o Apo’nun adi hayvanlarına Murat Karayılan’a hesap sormazsak namerdiz. HDP terör örgütünün siyasi koludur. Onların milletvekillerine milletvekili demiyorum. Onların şahsiyetleri yok. Onlara Milletvekili demek ağırıma gidiyor. 4,5 yıl seçim yok. Şimdi onlar tezgah içindeler. İçlerinde PKK’dan hapis yatmış var. İçlerinde patlayıcı taşıyanlar var. Önümüzdeki 4,5 yılda büyükşehirler üzerinden Türkiye’yi başka bir senaryoya hazırlıyorlar. Bu bizim akrabamızdır dersek hapı yutarız.

Süleyman Soylu:

Mecliste ufak tefek şeyler olur sonra herkes geçer yerine oturur. Ama belediye meclisleri öyle değildir. 50 yaşına geldim. 50 yıldan beri bu ülkede 4,5 yıl seçim olmayan bir dönem olmadı. Şimdi var. Bu 4,5 yıl Türkiye’yi sadece yürütmeyeceğiz, hedeflerine ulaştırmayacağız. Bir tarafta Ak Parti bir tarafta MHP bizim derdimiz sadece belediye başkanlıklarını almak değil. Türkiye hedefine yürüsün, Türkiye yerli ve milli üretsin. Tayyip Erdoğan’ın ayağına topu bir verseniz de Kılıçdaropğlu’nun olduğu kaleye 90’a bir topu çaksa. Herkes ağızlarının payını alır. 

Elimizden geleni her yerde gücümüz yettiğince ortaya koyduk. Bize güç verdiniz bizde çalıştık. Türkiye’nin her yerinde adımlarımızı attık. Solaklı Vadisi vardı. Biraz aksadı. Parasını gönderdik, çalışmalar başladı. Yazın sonunda orası Of için nefes alma alanı olacak. Sadece bunları yapmıyoruz.

Uyuşturucu ile de mücadele ediyoruz. Bekçiler geldi. İnşallah Anneler çocuklarını güvenle okula gönderecek. Sadece PKK ve PYD ile uğraşmıyoruz. Türkiye’de kim milletimizle uğraşıyorsa onlarla mücadele ediyoruz. Şuanda İstim üzerindeyiz. 

Süleyman Soylu:

MHP ile farklı siyasi partileriz. Ama bir araya geldik. Bir taraftan bu beka mücadelesini zayıflatmak isteyeceksin sonra şöyle yapayım bu gemiye geleyim diyeceksin. Bu gemiden inan daha binemez. Sizden güç kuvvet istiyoruz. 

Bugün Türkiye’nin her tarafına gidiyoruz. Sizi hiç mahcup etmedik. Buradan rekor oy bekliyoruz. Salim Başkan için sandıkları patlatmaya hazır mıyız? Bu konularda kimsenin endişesi olmasın. Biz kaynağı buluruz ve gerçekleştiririz. Murat Başkan bütün görevlerini başarıyla yaptı. İşinin ehli adamdır. 
 

Süleyman Soylu:

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset