Süleyman Güven'e destek büyük

Süleyman Güven'e destek büyük

Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi’ndeki görevinden ayrılarak AK Parti'den Trabzon milletvekili aday adayı olan Prof. Dr. Süleyman Güven’e büyük ilgi var. 

Sahaya çıktığı günden itbaren Trabzonlularla ve partililerle kucaklaşan Güven, hafta sonunda katılacağı temayül öncesi tüm delegasyonu geziyor ve partililerden büyük ilgi görüyor.

Adalet ve Kalkınma Partisi’nden Trabzon Milletvekili aday adayı olduktan sonra bilgi birimi, gülen yüzü ve mütevaziliği ile dikkat çeken Prof. Dr. Süleyman Güven hem vatandaşlardan hem de partililerden büyük destek buldu. Genel Başkan ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın ekibinde yer alabileceğini gösterdi.

Bir haftadır sahada olan ve kendini anlatan, anlatırken vatandaşlarla hasbihal olan Süleyman Güven, hafta sonunda yapılacak olan temayül ile ilgili tabandan büyük ilgi gördü. 

Doktorluk mesleğini yaparken Bölge insanına büyük emekleri geçen Prof. Dr. Süleyman Güven, listede yer alması ve seçilmesi halinde Trabzon’a her alanda ciddi hizmetler yapacak bilgi birikim ve kapasitede.

Ak parti camiası ile buluştuğu günden itibaren ilçe teşkilatlarında da sempatisi ilgi alakası ve ikili ilişkileri ile birlikte önemli izler bırakan Prof. Dr. Süleyman Güven milletvekili aday adayları arasında öncelikli tercih edilecek isimler arasına girdi. 

Süleyman Güven'e destek büyük

Süleyman Güven'e destek büyük
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset