Şükür Emniyette ifade verdi

AK Parti Milletvekili Hakan Şükür katıldığı bir televizyon programından yola çıkılarak hakkında asılsız haberler ve hakarete varan yorumlar yapıldığı gerekçesiyle suç duyurusunda bulunmuştu. Şükür, Çağlayan Adliyesi'ndeki suç duyurusuyla ilgili ifadesinin

Şükür Emniyette ifade verdi

AK Parti Milletvekili Hakan Şükür katıldığı bir televizyon programından yola çıkılarak hakkında asılsız haberler ve hakarete varan yorumlar yapıldığı gerekçesiyle suç duyurusunda bulunmuştu. Şükür, Çağlayan Adliyesi'ndeki suç duyurusuyla ilgili ifadesinin alınması için Asayiş Şube Müdürlüğü'ne geldi.

15.00 sıralarında Bilişim Suçları Büro Amirliği'nde 1 buçuk saat ifade veren Şükür'ün, katıldığı bir televizyon programında Aziz Yıldırım için "Ergenekoncu" dediği öne sürülmüştü.

Çıkışta basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Şükür, “Bir televizyon programında konuştuğum şeyleri kendi algılarıyla Twitter üzerinden yansıttılar.

 Aksine program seyredilseydi söylediğim iddia edilen şeyleri söylemediğim anlaşılacaktı. Twitter üzerinden geçen bir haberi bazı internet siteleri maalesef ismimi kullanarak söylemişim gibi algılatarak yayınladılar.

Toplum nezdinde bana karşı böyle bir infiale, bana karşı karalama, küfür etme kampanyasına dönüştürdüler. Bu siteler de takip edilen siteler. Tespit edildikten sonra cezası ağır olur. Öyle düşünüyorum. Çünkü çok net. Programda söylemediğim ama söylemişim gibi yansıtmaları açıkçası hem üzdü, hem de kanun üzerinde haklarımızı aramak üzere buraya geldik" dedi.

Şükür, Fenerbahçe-Galatasaray derbi maçı ile ilgili soru üzerine Şükür, “Ben bir yorumcuyum. Ancak maç sonrasında yorumluyorum. Maç öncesi bu tip maçların sonucu önceden bilinmez. Bu anlamda yorum yapıp konuşan kişilerin çok sukutu hayale uğradığını biliyorum.

 İki takım için de zor bir maç. Her zaman ev sahibi takım bir adım öndedir. O büyük bir avantajdır. Seyircisi önünde. Galatasaray takımı da çok iyi bir performans gösteriyor. Çok keyifli bir karşılaşma izleyeceğimizi düşünüyorum" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset