Şükür: Başbakanımız hakkın dedi

AK Parti İstanbul Milletvekili Hakan Şükür, Meclis Genel Sekreterliğinden yorumculuk yapmasının önünde yasal bir engel olmadığının kendisine bildirildiğini, Başbakan Erdoğan'ın da onay vermesininden sonra bu adımı attığını açıkladı."YAPMA DERLERSE BIRAKIR

Şükür: Başbakanımız hakkın dedi

AK Parti İstanbul Milletvekili Hakan Şükür, Meclis Genel Sekreterliğinden yorumculuk yapmasının önünde yasal bir engel olmadığının kendisine bildirildiğini, Başbakan Erdoğan'ın da onay vermesininden sonra bu adımı attığını açıkladı.

"YAPMA DERLERSE BIRAKIRIM"
Hakan Şükür, şunları söyledi:

"Meclis Genel Sekreterliğimizi aradım, yasal bir sorun olmadığını beyan ettiler. Başbakanımıza anlattım, 'Senin doğal hakkın' dedi. Devamsızlığı olmayan bir milletvekilimiyim. İkisini bir arada götürmeye çalışıyorum. Eğer Başbakanımız, Meclis Başkanımız 'yapmayalım' derse benim için mahsuru yok. Hukuki olarak yasal engel yok ama 'Sorun var' denirse geriye bakmam."

KÖŞE YAZARLIĞI YAPAN VEKİLLERİ ÖRNEK GÖSTERDİ
Hakan Şükür, yorumculuk yapmasının etik olmadığı yönündeki eleştirilere, köşe yazarlığı yapan milletvekillerini örnek göstererek cevap verdi.

Şükür, "Herkese göre farklı bir etik anlayışının olduğu bir anlayış var. Yazarlık yapan, gazetelerde internet sitelerinde yazan milletvekilleri var ki ben onları okuyorum, ama bu bende 'etik mi değil mi?' diye bir karmaşa yaratmıyor. Ama bunlar yazılıyor çiziliyor diye bırakacak değilim" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset