Suiçmez, direniyor

DSP Genel Sekreter Yardımcısı Tufan Bural, Doğu Karadeniz'deki il teşkilatlarında aday belirleme çalışmasını sürdürüyor. Bural, Suiçmez'in aday olmasını istediklerini belirtirken, Suiçmez olmamakta diretiyor. Demokratik Sol Parti Genel Sekreter Yardımcısı

Suiçmez, direniyor

DSP Genel Sekreter Yardımcısı Tufan Bural, Doğu Karadeniz'deki il teşkilatlarında aday belirleme çalışmasını sürdürüyor.

Bural, Suiçmez'in aday olmasını istediklerini belirtirken, Suiçmez olmamakta diretiyor. Demokratik Sol Parti Genel Sekreter Yardımcısı Tulfan Bural dün il ve ilçe başkanlarıyla birlikte düzenlediği basın toplantısında DSP İl Başkanı Sibel Suiçmez'in mutlaka belediye başkan adayı olmasını istediklerini söyledi. Bural, "Sibel Hanım'ı çok seviyoruz. Başarılı il başkanlarımızdandır. İl başkanlarımızdan, ilçe örgütlerimizden parti meclisinden büyük ilgi ve alaka görüyor. Biz Sibel Hanım'ın mutlaka Trabzon belediye başkan adayı olmasını isteriz. Ama kendisi şu anda il başkanıdır. Yani bugün "adayım" derse partideki diğer arkadaşlar aday olabilir mi? İl başkanlarımız bu anlamda sorumluluklarını iyi bilirler" dedi.

Sibel Suiçmez adaylığı ile ilgili soruya ise, "DSP zengin nitelikte arkadaşlara sahiptir. Bir kişi üzerinden belediye başkan adaylığının kamuoyu gündemine getirilmesini doğru bulmuyorum. Belediye başkan adayı olabilecek benim ismimden, çok daha iyi ve nitelikli isimler var. Bu arkadaşlarımızı benim ismimi öne çıkararak rencide etmemek lazımdır. Genel Sekreter Yardımcımızla ortak bir karara varacağız" şeklinde konuştu.
Çorum'dan başladığı seçim gezisine Rize'ye kadar devam edeceğini belirten Bural, bölgedeki illere uğradıktan sonra çalışmalarını Samsun'da bitirip Ankara'ya döneceğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset