SP'nin İstanbul adayı Bekaroğlu

Saadet Partisince, İstanbul Büyükşehir Belediye başkan adayının açıklanması ve ilçe belediye başkan adaylarının basına tanıtılması amacıyla Bağcılar Olimpik Spor Salonunda program düzenlendi. Sanatçı Orhan Hakalmaz'ın verdiği konserle başlayan programda k

SP'nin İstanbul adayı Bekaroğlu
Saadet Partisince, İstanbul Büyükşehir Belediye başkan adayının açıklanması ve ilçe belediye başkan adaylarının basına tanıtılması amacıyla Bağcılar Olimpik Spor Salonunda program düzenlendi.

Sanatçı Orhan Hakalmaz'ın verdiği konserle başlayan programda konuşan Genel Başkan Numan Kurtulmuş, ülkenin ve bölge coğrafyasının yeniden milli görüşe ihtiyacı olduğunu söyledi.

Partilerine ilginin her geçen gün arttığını, Anadolu'da gittikleri her ilde coşkuyla karşılandıklarını dile getiren Kurtulmuş, bu ilginin iktidar olacaklarının belirtisi olduğunu kaydederek, partililerden heyecanlarını kaybetmemelerini istedi.

Kurtulmuş, partisinin geçmişte çok zor bir süreçten geçtiğini ifade ederek, “Dünyanın neresinde olursa olsun sizlerin geçirdiği süreci yaşayan hiçbir siyasi hareket ayakta kalamazdı. Rüzgarın tersten estiği dönemlerde bile yılmayarak bugünlere geldik. Bu kadar zor şartlarda ayakta kalmayı başaran sizlere teşekkür ediyoruz” dedi.

Numan Kurtulmuş, siyasetlerinin bir medeniyet siyaseti olduğunu, makam, mevki ve menfaat gütmediklerini, siyasetlerinin değerler üzerine kurulu olduğunu ifade etti.

Böylece Türkiye'nin bulunduğu coğrafyada yeniden adaletin hakim olması için çalıştıklarını belirten Kurtulmuş, “Değerler siyaseti biterse Bağcılar'ın, Esenler'in arka sokaklarında, okulların arkasında esrar satarlar. Değerler siyaseti biterse 15 yaşındaki çocuklar annelerini keser. Bu milletin değerlerinden vazgeçilirse iktidar olunsa da muktedir olunamaz. Bizim siyasetimiz değerler siyasetidir ve muktedirdir” şeklinde konuştu.

Kurtulmuş, ayrıca, “yerel seçimler öncesi her mahalleye Kur'an kursu açma vaadinde bulunan CHP'nin, 2003 yılında akşam Kur'an kurslarının açılmasını engellediğini” ifade etti.

Partililerin sık sık sloganlarla konuşmasını kestiği Kurtulmuş, daha sonra Saadet Partisinin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayının, eski
Fazilet Partisi Milletvekili Mehmet Bekaroğlu olduğunu açıkladı.

Programın sonunda Kurtulmuş, Bekaroğlu ve ilçe belediye başkan adayları, topluca partilileri selamladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset